Echipa din Ciudanoviţa a câştigat ediţia a XIX-a a Cupei Cacova-Trofeul Dorinel Munteanu la fotbal

festivitate premiere la Cupa Cacova, in 2013Ediţia din acest an a Cupei Cacova-Trofeul Dorinel Munteanu la fotbal, a XIX-a, a fost câştigată duminică, 1 septembrie de echipa din Ciudanoviţa, care s-a impus în finală, cu 5-3, după lovituri de departajare, în faţa echipei Vrani 1. În meciul pentru locul 3, Unirea 2009 Grădinari a învins cu 4-1 pe Vrăniuţ, ne-a transmis preşedintele clubului gazdă, Mihai Sarmeş.

Organizatorii au acordat şi premii speciale, astfel trofeul Dorinel Munteanu i-a revenit lui Cătălin Roman din Grădinari; cel mai bun portar a fost desemnat Daniel Florea din Ciudanoviţa, iar golgheteri, cu câte cinci goluri, au fost Cosmin Cornici din Ciudanoviţa şi Cristian Cârdu din Vrăniuţ.

Competiţia Cupa Cacova – “Trofeul Dorinel Munteanu la fotbal a fost organizată de Clubul Sportiv “Unirea 2009“ Grădinari în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin. La competiţie au luat startul un număr de 14 echipe reprezentante ale satelor de pe Valea Caraşului și nu numai, Ciudanoviţa, Mercina, Comorâşte, Oraviţa, Vrăniuţ, Greoni, Cârnecea, Vrani (2 echipe), Ticvaniu Mic, Ciclova, Naidăş, Secăşeni şi Grădinari. Competiţia s-a desfăşurat în sistem eliminatoriu disputându-se în total 14 meciuri. Arbitrajul a fost asigurat de Emil Nistoran, Cosmin Nica, Ion Măgurean și Ilie Sporea.

De același autor

Related Articles