Horoscop 5 august 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 5 august:

Trigonul Lunii cu Venus sporeşte importanţa iubirii, a nobleţei sufleteşti şi aduce sufletul pe primul plan.

LEU- O veste venită din partea unei persoane de încredere vă pune pe gânduri şi probabil veţi amâna unele decizii majore în ceea ce priveşte un parteneriat. La capitolul sănătate staţi bine iar în dragoste relaţia funcţionează perfect.

FECIOARĂ –Voi azi nu veţi mai avea răbdare pentru problemele nimănui şi bine faceţi. Aveţi planuri mari şi aţi visat atât de mult timp, încât acum vi se pare că nu mai aveţi răbdare să vă vedeţi dorinţele împlinite.

Nativii din BALANŢĂ devin energici şi cu multă poftă de viaţă. Cu toţii vă veţi implica în tot felul de afaceri iar bugetul familiei se va îmbunătăţii considerabil.

SCORPION –Posibilitatea apariţiei unor noi sarcini vă vor cere putere de organizare şi de analiză. Spiritul de aventură îşi face apariţia şi nu mai aveţi cum să daţi înapoi. La capitolul sănătate ar fi necesară o vizită la doctor neaparat !

SĂGETATOR- În ultima perioadă munciţi mult, încât veţi simţi că aveţi nevoie de ajutor, iar acesta nu apare de nicăieri. Din această cauză veţi deveni mult mai puţin altruişti. Dar nu disperaţi deschideţi ochii mai există persoane dispuse să vă ajute !

CAPRICORN – Luaţi prea în serios schimbările din domeniul profesional, deşi sunteţi avertizaţi de la începutcătrebuie să vă adaptaţi indiferent de circumstanţe. Şi încă un lucru încercaţi să vă surprindeţi familia într-un mod plăcut astăzi !

VĂRSĂTOR- Astăzi vă enervaţi repede din cauza unei încurcături financiare şi vă pierdeţi cumpătul. Vestea bună este că totul se va rezolva rapid şi fără complicaţii. Nu fiţi trişti în dragoste aveţi mare noroc şi asta e tot ce contează.

PEŞTI –Pentru toţi nativii singuri este un interval important, deoarece acum se vor decide dacă doresc o schimbare majoră sau nu. Mai mult decât atât primiti o veste buna în legătură cu o moştenire care vi se cuvine. Este posibil să vă schimbatţi programul.

BERBEC –Problemele sentimentale au tendinţa să se precipite iar lipsa de răbdare de care daţi dovadă nu este de ajutor nimănui. Faceţi declaraţii fără a le analiza înainte şi apoi veţi regreta cele spuse, atenţie pentru că pot să apară şi unele consecinţe deoarece aşa e viaţa !

TAUR – Sunteţi afectat serios de pierderea unei sume mari într-o afacere nerentabilă sau de încetarea neprevăzută a unei colaborări avantajoase. Traversaţi o perioadă în care aveţi impresia că nu va reuşeşte nimic şi că sunteţi înconjurat de duşmani.

GEMENI – Sunteţi nemulţumit pentru ca aveţi impresia că munciţi prea mult, iar munca depusă nu este apreciată la adevarata ei valoare, nici de şeful dumneavoastră şi nici de partenerul de viaţă. N-ar strica sa fiţi mai modest.
Spre seara, primiţi o veste buna de la o rudă din departare, care vă redă buna dispoziţie.

RAC –Situaţiile pe care aţi reuşit să le controlaţi până acum se pot complica. O mişcare inteligentă din partea voastră ar fi să discutaţi despre ceea ce vă frământă chiar cu cei care v-au provocat suspiciuni doar aşa puteţi rezolva şi această problemă!

De același autor

Related Articles