Horoscop 1 august 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 1 august:

Cuadratura planetelor Venus şi Uranus favorizează independenţa şi individualismul. Aduce şi puţină instabilitate, mai ales pe plan sentimental. S-ar putea să fiţi tentat să daţi vina pe ceilalţi sau să vă susţineţi ideile cu încăpăţânare.

Leu– Dimineaţa aveţi şansa să câştigaţi o sumă mare bani, probabil dintr-o moştenire. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile de afaceri, pentru că astăzi sunteţi uşor instabil din punct de vedere emoţional. S-ar putea să aveţi dificultăţi de concentrare.

Fecioară- Munceşti mult, pentru că vrei să-ţi faci dreptate într-o situaţie în care te simţi defavorizat. Cineva s-a bagat în treburile tale şi a dat peste cap ordinea corectă şi acum baţi pasul pe loc pentru a redresa situaţia. Nu te lasă dominat de alţii care îţi flutură prin faţa ochilor legi, documente, rezultate din trecut care ar putea să încline balanţa în favoarea lor.

Balanţă– Viaţa de familie e plăcută, te simţi bine printre cei dragi .Vă aduceţi cu toţii contribuţia la un plan de durată, ce necesită răbdare, concentrare şi ceva efort, dar cât timp fiecare vâsleşte în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, evoluţia este vizibilă şi sigură.

Scorpion –Aştepţi de undeva un miracol care să te scoată dintr-o stare de teamă sau de suspiciune, care nu e o noutate la tine. De multe ori priveşti lucrurile cu o astfel de atitudine, sperând să apară ceva care să-ţi abată gândurile de la temerile proprii.

Săgetător– Ai mari rezerve să pleci azi la drum, de parcă ar fi o călătorie împotriva voinţei tale. Ai dori sa fii în cu totul alt loc, ocupându-te de altceva, dar dacă e o obligaţie, vei accepta cu jumătate de gură, de parca ai presimţi ca la capăt nu te aşteaptă ceea ce ţi s-a promis.

Capricorn-Ai forţa de a spune stop, pregătit să porneşti într-o altă direcţie. E mai bine să rupi odată pisica decât să tot prelungeşti o stare care nu mai are nimic bun de oferit. După ce te vei elibera de un plan care s-a împotmolit, vei avea curajul de a alege o altă ţintă spre care să-ţi canalizezi energia, ca atare trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să spui ferm: punct şi de la capăt!

Vărsător- Succesele acestei zile au un efect emoţional extraordinar, pentriu că îţi dau curaj şi încredere în valoarea proprie. O persoană importantă te apreciază sincer pentru ceea ce ai realizat şi eşti mândru de tine. Lasă modestia la o parte şi profită de auspiciile foarte bune ale acestei zile în care chiar şi cele mai dificile proiecte pot evolua spectaculos.

Peşti- E o bucurie să fii în compania copiilor sau a membrilor tineri din familie care te înconjoară cu entuziasm şi care aşteaptă de la tine idei şi proiecte îndrăzneţe. Lumea ştie că tu ai întotdeauna cele mai interesante planuri în minte şi acum stau cu ochii pe tine să vadă ce mai creezi nou!

Berbec- Ai un mare ţel de atins în carieră, dar e cale lungă până vei ajunge la materializarea lui. Trebuie să mai pui mâna pe carte, să înveţi ceva nou, să apelezi la persoane specializate în domeniul cu pricina, deci caută de pe acum mijloacele concrete de a-ţi vedea visul împlinit.

Taur–Norocul poate aparea undeva de unde te aştepţi mai puţin, de aceea ar fi bine să nu refuzi vre-o ocazie care nu-ţi inspiră încredere, pentru că exact de acolo sare iepurele. E ca şi cum eşti gata să refuzi o întâlnire, să eviţi să treci printr-un anumit loc sau să dai cu piciorul unei situaţii care ar putea avea efecte foarte bune şi dacă te laşi păcălit de ispita negativă, îţi vei da seama prea târziu ce ai ratat.

Gemeni – Chiar daca vi acasă nervos dupa o zi încărcată la serviciu, prezenţa celor din familie are rol benefic asupra psihicului tău. Înţelegerea cu care te tratează cei dragi, dorinţa lor de a te ajuta să uiţi de probleme te impresionează şi te relaxezi ca prin farmec. Nu pune la suflet necazurile de peste zi.

Rac – Mintea ta ageră poate genera azi soluţii practice la cele mai complicate situaţii. Îti merge mintea brici şi ar trebui să profiţi de acest moment de vârf din punct de vedere mental pentru a învăţa ceva dificil, pentru a studia ceva ce ai tot amânat din lipsă de timp sau de chef, de a planifica o strategie pe termen lung în afaceri sau în carieră.

Cele mai citite

Related Articles