Sorin Frunzăverde primeşte distincţia Floarea Dunării

Sorin Frunzaverde

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde a primit joi vizita unei delegații sârbe din care a făcut parte secretarul comunei Varșet, Milucu Zivkov și Vlado Markanovic unul dintre organizatorii celei de-a treia ediții a Forum Business Dunărean programat a se desfășura la Belgrad la sfarșitul lunii octombrie.

Scopul vizitei l-a reprezentat stabilirea aspectelor organizatorice legate de deplasarea la Belgrad când președintelui Consiliului Județean i se va înmâna distincția “Floarea Dunării” (“Dunavski cvet”) pentru contribuția avută în susținerea colaborării transfrontaliere. Propunerea privind acordarea distincției a fost înaintată Ministerului pentru Administrație Publică și Dezvoltare Regională al Serbiei de către Comuna Vârșeț.

La cea de-a treia ediție a Forum Business Dunărean sunt așteptați peste 800 de participanți, joi fiind lansată și invitația către reprezentanți ai mediului de afaceri din Caraş-Severin. În cele 3 zile sunt programate discuții și dezbateri pe teme precum : Strategia Dunării, domeniile prioritare și pilonii dezvoltării; Întărirea capacității instituționale prin dezvoltarea capacităților locale, regionale și naționale; Parteneriatul public –privat; Liderii tineri și oamenii de știință, Tehnologiile informaționale.

Evenimentul în cadrul căruia președintelui Consiliului Județean Caraş-Severin, Sorin Frunăverde i se va înmana distincția “Floarea Dunării” este programat a se desfășura în cea de-a doua zi a Forumului, în 28 octombrie, am fost informaţi de Serviciul Comunicare, Relații Publice și Control Managerial Intern de la Consiliul Judeţean Caraş-Severin.

(Daniel Babun)

Cele mai citite

Related Articles