Horoscop 31 iulie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 31 iulie:

Aspectele de azi ale planetelor aduc un plus de optimism şi sporesc şansele de reuşită mai ales în afaceri. De asemenea, sunt favorizate studiile şi călătoriile.

LEU- Încearcă să te concentrezi mai bine asupra acelor aspecte care par nesigure, pentru că superficialitatea te-ar putea face să greşeşti. Cu un dram de umor, ai putea ieşi din orice încurcătură, dar nu merge o glumă chiar în orice situaţie, mai ales acolo unde sunt în joc ori reputaţia ta, ori starea financiară.

FECIOARĂ –Aştepţi de undeva un miracol care să te scoată dintr-o stare de teamă sau de suspiciune, care de fapt nu e o noutate la tine. De multe ori priveşti lucrurile cu o astfel de atitudine, sperând să apară ceva care să-ţi abată gândurile de la temerile proprii.

BALANŢĂ -Aruncă o privire înapoi, în trecut, pentru că acolo se află un eveniment de care eşti încă foarte ataşat emoţional şi care mai are efecte şi astăzi. Poate revezi oameni dragi de demult, o fostă iubire sau un loc ce are pentru tine semnificaţii speciale, generatoare de emoţii puternice.

SCORPION– Ai sufletul împovărat de sentimente greu de exprimat. Parcă ceva lipseşte pentru a putea spune că eşti fericit şi ţi se citeşte pe chip suferinţa. Norocul tău vine prin intermediul unei persoane dragi care îţi arată prin gesturile sale de afecţiune cât de mult te iubeşte şi încearcă să-ţi abată gândul de la problemele tale.

SĂGETATOR- Visezi frumos iar visele tale implică toată familia, pentru că nu poţi concepe viitorul fară cei dragi aproape. Discuţi cu partenerul de viaţă despre o perspectivă nouă spre care ai dori să porneşti şi dacă primeşti din partea sa aprobare, vei trece imediat la fapte. Ai nevoie doar de susţinere, în rest eşti capabil de adevărate miracole.

CAPRICORN – Cariera ta cunoaşte un moment de vârf care merită sărbătorit alături de cei care au contribuit şi ei la acest succes. Aţi muncit umăr la umăr pentru acest moment de apogeu, dar aţi aşteptat să se aşeze lucrurile pe un teren sigur înainte de a extrage o concluzie şi a spune tuturor ce aţi realizat.

VĂRSĂTOR– Esti foarte preocupat de plăţile acestei perioade a lunii, pentru că nu ai vrea să rămâi cu datorii neachitate. Faci un efort să scapi de restanţe şi de plăţi amânate în ultima vreme, chiar dacă asta ar însemna să rămâi cu buzunarele goale. Lefter, dar mulţumit că ai scăpat de nişte datorii greu de dus mai departe, vei răsufla uşurat .

PEŞTI- Iubirea e cel mai frumos lucru de care ai parte azi, pentru că te simţi răsfăţat în gesturi de afecţiune şi de simpatie din partea celor din jur. Nu doar partenerul de suflet te alintă şi te învăluie în cuvinte calde, ci reuşeşti să intri în graţiile oricui datorită talentelor pe care le pui în joc: amabilitate, un zambet plăcut pe chip, o vorbă bună. Cât timp ştii să vrăjeşti lumea cu aceste instrumente infailibile, succesul tau în societate este asigurat.

BERBEC –Afacerile tale trec printr-un punct sensibil, când chiar tu ai putea comite o infracţiune cu speranţa că nu va lăsa urme. Ba da, va lăsa, iar imaginea ta ar putea avea mult de suferit, ca atare nu te lăsa păcălit de perspective amăgitoare. Cineva are interesul de a te atrage într-o cursă promiţând marea cu sarea, iar tu eşti gata să-l crezi.

TAUR- Viaţa de familie e placută, te simţi bine printre cei dragi pentru că e linişte, armonie şi o atmosferă paşnică ori de câte ori staţi de vorbă. Vă aduceţi cu toţii contribuţia la un proiect de durată, ce necesită răbdare, concentrare şi ceva efort, dar cât timp fiecare vâsleşte în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, evoluţia e vizibilă.

GEMENI –Nu eşti în apele tale, se vede că te macină o problemă, dar pe care preferi să o ţii, deocamdată, doar pentru tine. Ţi-e teamă că o eventuală destăinuire ar spune despre tine mai mult decât ai dori, şi anume că ai şi tu slăbiciunile tale, că ai şi tu punctele tale nevralgice de care alţii se pot folosi. Taci şi rezolvă-ţi problema de unul singur.

RAC– Este o zi veselă în care toate îţi ies de minune, dar reuşita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o păstrezi. Zâmbeşte, simte-te bine cu tine însuţi dar şi alături de ceilalţi, spune mereu o glumă, bucură-te de lucrurile frumoase pentru că nu ai motive de îngrijorare sau de tristeţe.

 

Cele mai citite

Related Articles