Horoscop 30 iulie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 30 iulie:

Aspectele planetare de azi aduc mult optimism şi se manifestă dorinţa de a trăi viata din plin. Dar nu încercaţi să faceţi mari revoluţii personale nici în domeniul sentimental şi nici în cel al afacerilor.

LEU- Mai bine stai pe loc, fără a-ţi exprima deocamdată opinia cu privire la un eveniment care nu a ajuns încă la nivelul cel mai stabil. Încă se mai pot modifica lucrurile, încă nu s-au aşezat toate pe făgaşul normal şi o decizie luată acum ar putea genera mai tarziu o situaţie nedorită.

FECIOARĂ – Doar indiferenţa te-ar putea scăpa azi de o situaţie neplacută pe care ai putea-o considera generatoare de haos. Cu cât rămâi mai rece la tot ce se petrece în jur, cu atât şansele de a nu fi atins de efecte negative creşte, dar e greu de crezut că vei putea sta deoparte fără sa te implici cât de cât, de parca pericolul te-ar atrage ca un magnet.

BALANŢĂ -Este exact starea de bine pe care o aşteptai, care te ajută să priveşti lucrurile obiectiv şi să le aşezi pe toate la locul potrivit. Este o zi a împăcărilor, a soluţionarii oricăror situaţii stresante, tocmai pentru că eşti detaşat de orice şi analizezi orice situaţie raţional pe toate părţile.

SCORPION- Nu stii cum să tratezi veştile care vin azi din toate părţile, pentru că sunt foarte contradictorii. Ai şi motive de distracţie si de bună dispoziţie, dar în clipa următoare auzi ceva din extrema cealaltă. Poate fi o zi cu stari la extreme.

SĂGETATOR– Veştile bune din familie au un efect tonic asupra ta: îţi dau chef de viaţă, de distracţie, energie din belşug pentru orice activitate dinamică. Faci planuri alături de cei dragi, convins ca şi ei vor participa trup şi suflet la ceea ce le propui

CAPRICORN –Întoarce spatele celor care te abordează cu o atitudine agresivă, pentru ca nu meriţi tu asemenea tratament. Tu reuşeşti să vorbeşti amabil, calm, şi când colo cum ţi se răspunde? Cu nervi, cu răutate, cu critici neargumentate, care nici nu ar merita să fie ascultate. Prefă-te că nu-i auzi pe cei nervoşi şi rautăcioşi, ca să nu-ţi strice ţie ziua.

VĂRSĂTOR-Nu te aventura aşa la primul preţ care ţi se propune, fie că e vorba de şansa de a cumpăra ceva sau de a vinde un obiect, pentru că vei regreta mai apoi impulsivitatea de acum. Trebuie să mai negociezi, să obţii un preţ mai bun. La capitolul sănătate nu ai nicio problemă.

 PEŞTI– Ca să-ţi poţi împlini visul pe care îl tii acum ascuns în minte, ar mai fi nevoie de câteva informaţii în plus şi de ceva experienţă de viaţă. Cu alte cuvinte, trebuie să te apuci de învăţat, pentru că viitorul va cere de la tine nişte deprinderi pe care doar ţi le-ai dorit înainte, dar nu ai reuşit să le ataşezi la bagajul tău de cunoştinţe.

BERBEC –Eşti decepţionat de faptul că descoperi, poate cam târziu, minciunile unui colaborator în care ţi-ai pus toata încrederea. Observi că totul a fost doar praf în ochi şi nu găseşti în tine forţa de a te rupe de eşec. Eşti blocat într-o zona ă sumbră în care ai tendinţa de a le vedea pe toate în negru, pentru că dezamăgirea e mare.

TAUR-Aştepţi de undeva un verdict, un răspuns cu tenta categorică, ceva care să pună capăt unei stări nesigure în care te simţi blocat de la o vreme. Raspunsul apare, în sfârşit, şi chiar dacă nu e chiar cel pe care îl aşteptai, măcar eşti mulţumit că se încheie perioada neplăcută de aşteptare.

GEMENI –Discuţia pe care o ai azi cu reprezentantul unei institutii îţi oferă startul ideal catre o direcţie nouă. Ai terenul asigurat pentru un succes de toată frumuseţea, având de partea ta şi legea, şi instrumentele corecte pentru a ajunge la un rezultat bun. Vestea oficială pe care o primeşti este stimulativă încât ar fi bine să pui imediat în practică ideea pe care o ai, pentru că ai de acum fundamentul necesar unui proiect de success.

RAC– Nu te poţi pune de acord cu persoana iubită, pentru ca tu ai o viziune asupra unor evenimente, iar celălalt crede cu totul altceva. La originea neînţelegerilor voastre se află diferenţe mari de gusturi şi o varietate mare de sentimente, pentru că ceea ce ţie îţi poate genera plăcere, poate declanşa respingere în sufletul celuilalt. Trebuie să staţi de vorbă ca să vă exprimaţi mai clar dorinţele.

 

Cele mai citite

Related Articles