Horoscop 23 iulie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 23 iulie:

Aspectele planetare de azi pot predispune la tensiuni sau nerabdare şi pot să aducă o serie de dificultăţi, toate datorate surplusului de energie de care dispuneţi. Vă recomandăm mai multă atenţie. Sunt posibile accidente minore.

LEU –Sunteţi mult prea sceptici şi vi se pare că ceilalţi nu vă acordă atenţia cuvenită. Nu este exclusă o altercaţie sau sunteţi protagonistul unei bârfe şi astăzi. Aşa că atenţie mare la locul de muncă! Cu sănătatea nu aveţi probleme iar banii continuă să vină.

FECIOARĂ – Sunt posibile fluctuaţii financiare, dar veţi găsi până la urmă o soluţie să stabilizaţi bugetul familiei.Nu trebuie să vă faceţi griji deoarece veţi găsi surse de finanţare de unde nici nu vă aşteptaţi.

BALANŢĂ– Va fi o zi în care vreţi să faceţi impresie bună dar aveţi parte şi de unele nemulţumiri. Cu cât lucraţi mai mult, cu atât veţi avea parte de mai multe surprize plăcute sau neplăcute…asta rămâne de văzut!

SCORPION–Sunteţi plini de iniţiativă, cu o bună rezistenţă fizică. La serviciu puteţi avea unele neînţelegeri cu persoanele mai în vârstă. Iar cu sănătatea se impune prudenţă maximă!

SĂGETĂTOR- Aveţi dorinţa de a învăţa cât mai multe, cu toate că nu prea aveţi energie suficientă iar prietenii vă îndepărtează de astfel de activităţi. Este o perioadă agitată din punct de vedere a relaţiilor afective.

CAPRICORN –Veţi avea parte de o zi aglomerată în care vă va fi pusă la încercare calitatea de oratori . Poate că sunteţi prea pretenţioşi iar colegii de serviciu simt asta. În situaţia financiară are loc o schimbare în bine.

VĂRSĂTOR –Aşteptaţi cu nerăbdare concediul şi faceţi planuri cu persoana iubită. Dacă nu reuşiţi să plecaţi la timp, nu intraţi în panică. În schimb astăzi veţi avea parte doar de surprize plăcute şi cu siguranţă veţi avea un alt tonus.

PEŞTI– Vă încearcă o stare de agitaţie şi veţi întoarce lucrurile pe toate feţele ca nu cumva să vă scape ceva. Îmbinaţi optim munca cu distracţia şi rezultatele vor fi pe măsură. Din punct de vedere financiar este posibil să primiţi o sumă de bani de la o rudă mai îndepărtată.

BERBEC –Vă doriţi mai multă afecţiune din partea partenerului şi veţi avea parte de ea dar totul are un preţ. Cu toate acestea vor apărea şi momente tensionate. Dacă veţi încerca să-i înţelegeţi pe ceilalţi, şi sa-i ajutaţi va fi mult mai bine.

TAUR – Aflaţi o veste care vă poate încurca la serviciu sau aveţi parte de o surpriză mai puţin plăcută din partea cuiva din anturaj. Aveţi grijă cu cine vorbiţi pentru că nu toţi oamenii din jurul vostru sunt de încredere.

GEMENI–Astăzi veţi avea parte de multă acţiune şi schimbări de situaţie, practic veţi simţi iar că trăiţi pe muchie de cuţit. În plus, spre seară veţi avea şi musafiri şi chiar dacă oboseala îşi face simţită prezenţa nu renunţaţi la zambet!

RAC –Sunteţi activi, plini de energie şi iniţiaţi tot felul de schimbări. Dacă vă întâlniţi cu prietenii, veţi pune la cale o mica escapadă din banalul cotidian. Cu banii nu staţi rău iar la capitolul dragoste sunteţi mai mult decât împliniţi.

 

Cele mai citite

Related Articles