Horoscop 11 iulie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 11 iulie:

Opoziţia Lunii cu Mercur este un aspect dinamizant. În plus, favorizează intuiţia şi sporeşte şansele de reuşită ale planurilor de viitor. De asemenea, acest aspect planetar poate scoate la lumină eventualele calităţi de clarviziune.

RAC- Capacitatea de comunicare vă ajută să stabiliţi noi relaţii de parteneriat. Încep să apară rezultatele financiare ale muncii depuse în ultima vreme. Pentru deciziile importante, ţineţi seama şi de părerile partenerului de viaţă!

LEU- Aveţi idei originale şi mult chef de muncă. Astăzi aveţi un randament foarte bun şi puteţi să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. S-ar putea să întâmpinaţi mici dificultăţi pe plan financiar. Vă puteţi baza pe sprijinul unei persoane mai în vârstă.

FECIOARĂ –Reuşitele în afaceri din ultima perioadă vă determină să vă gândiţi la o investiţie pe termen lung. Partenerul de viaţa dar şi un barbat mai în vârstă din familie vă susţin.

BALANŢĂ -Vă îmbunătăţiţi considerabil situaţia financiară. Luaţi bani atât de la serviciu, cât şi dintr-o afacere. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie rentabilă, pe termen lung. Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. Evitaţi surmenajul!

SCORPION- Astăzi rezolvaţi probleme foarte dificile. Ar fi bine să vă ocupaţi mai mult de casă, pe care le-aţi cam neglijat. Dacă vă implicaţi într-o afacere care presupune riscuri financiare, vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

SĂGETATOR- În prima parte a zilei vă ocupaţi de o problema financiară de care nu aţi avut timp până acum.
Dupa-amiază, o rudă vă propune să vă asociaţi într-o afacere prosperă. Vă sfătuim să acceptaţi propunerea, pentru că puteţi obţine beneficii importante din această afacere.

 CAPRICORN – Vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi şi reuşiţi să rezolvaţi unele probleme ale casei. Inspiraţia şi claritatea în gândire vă ajută să le daţi sugestii excelente celor care vă solicită sfaturi.

VĂRSĂTOR-Un moment favorabil din toate punctele de vedere. Aveţi ocazia să obţineţi câştiguri financiare nesperate şi să vă afirmaţi în societate. Relaţiile cu partenerul sunt excelente, ceea ce va întăreşte moralul şi mai mult.

PEŞTI- Dimineaţa sunteţi foarte sensibil şi nu vă convine nimic. Încercaţi să depăşiţi cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relaţiile cu ceilalţi! Vă recomandăm să uitati măcar astăzi de ambiţie şi vanitate.

BERBEC – Aveţi succes într-o calatorie de afaceri. Vă recomandăm să fiţi atent cu persoanele care vă însoţesc. După-amiază puteţi să rezolvaţi o problemă de natură sentimentală. Fiţi ceva mai îngăduitor!

TAUR- În prima parte a zilei aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social, În urma unei activităţi caritabile pe care o promovati cu succes. Este o zi bună pentru a începe un studiu, pentru comunicare cu persoanele mai tinere şi pentru calatorii în interesul familiei.

GEMENI – Activitatea intelectuală vă este perturbată de mici probleme în relaţiile parteneriale. Dacă reuşiti să vă concentraţi suficient şi să nu riscaţi exagerat, puteţi obţine câştiguri financiare. Tineţi cont de sfaturile celor apropiati pentru că vă vor binele .

 

Articolul precedent
Articolul următor

De același autor

Related Articles