Horoscop 7 iulie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 7 iulie:

Sextilul planetelor Venus şi Uranus favorizează viaţa artistică şi sentimentală. De asemenea, poate să provoace schimbări importante în viaţa sentimentală. Aşadar, se anunţă o zi a iubirii şi a artelor. Profitati de ea, pentru a vă innobila sufletul!

RAC –Este început de săptămână, sunteţi plin de energie şi socializaţi cu fiecare persoană cu care vă întâlniţi. Aveţi o zi activă şi ar fi bine să profitaţi din plin. În ceea ce priveşte persoana iubită, vă veţi face planuri pentru un eveniment foarte important.

LEU –Sunteţi inventiv şi ambiţios, profitaţi de această zi ca să faceţi bani! Este posibil să aveţi o discuţie serioasă cu persoana iubită în ceea ce priveşte planurile de viitor. Nu rataţi nici o ocazie să descoperiţi lucruri noi şi bucuraţi-vă de viaţă pentru că aveţi doar una!

FECIOARĂ – Munca vă dă mari bătăi de cap, este posibil sa aveti probleme cu banii, şi din acest motiv să nu vă simţiti în largul vostru. Nu trebuie să renunţaţi, fiţi optimist şi lucrurile se vor îndrepta de la sine.

BALANŢĂ –S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că l-aţi neglijat în ultima perioadă, pentru că aţi fost mai tot timpul plecat prin delegaţii. Acest lucru vă poate pune în faţa unei decizii dificile, dar până la urmă reuşiţi ca o balanţă veritabilă să găsiţi acel echilibru!

SCORPION –Intuiţia vă ajută să aflaţi adevarul în legătură cu zvonurile lansate de o femeie care vrea să vă facă rău cu orice preţ . Nu trebuie să vă pierdeţi cumpătul şi chiar mai mult, trataţi persoanele răutăcioase cu indiferenţă. Relaţia cu partenerul de viaţă este foarte bună şi asta vă va face să vă simţiţi extraordinar.

SĂGETĂTOR– În cursul dimineţii aflaţi că trebuie să priviţi spre noi orizonturi.
Acest lucru îl v-a nemulţumi pe partenerul de viaţă, deoarece altul era planul. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul. Spre seară este posibil să primiţi o veste bună.

CAPRICORN – În acestă zi toate lucrurile decurg exact aşa cum le-aţi planificat. Sunteţi bucuros că vă merge bine pe toate planurile iar satisfacţia pe care o aveţi este maxima.

VĂRSĂTOR – Oboseala îşi face simţită prezenţa şi nu vă mai puteţi concentra asupra muncii. Chiar dacă nu staţi foarte bine pe plan financiar, aveţi nevoie de un concediu. Ar fi bine să profitaţi de orice moment ca să vă odihniţi.

PEŞTI – De dimineaţă primiţi o veste neplăcută de la o persoană în vârstă, care vă va da o stare de nelinişte. După-amiază aflaţi o veste importantă iar spre seară veştile bune continuă să apară.

BERBEC – Pentru că e luni, încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi! Riscaţi să nu vă iasă mare lucru. Primiţi o mană de ajutor de unde nici nu vă asteptaţi. Spre seară, mergeţi la prieteni şi uitaţi de toate problemele din cursul zilei.

TAUR – Plecaţi într-o excursie în interes de serviciu, care nu vă încântă foarte tare, dar dacă trebuie e cu plăcere. Cu toate acestea, spre seară lucrurile se vor linişti şi veţi putea petrece timpul alături de cei dragi, trebuie doar să aveţi răbdare.

GEMENI – Astăzi sunteţi irascibil cu toate persoanele din jurul vostru, mai ales cu cele care nu vă dau dreptate. Din acestă cauză este posibil să vă certaţi cu oamenii care au lăsat de ceva vreme garda jos şi s-au culcat pe o ureche. La capitolul sănătate astăzi staţi mai bine ca ieri, iar banii continuă să circule fără întrerupere prin mâinile voastre.

 

De același autor

Related Articles