Horoscop 4 iulie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 4 iulie:

Cuadratura Lunii cu Mercur favorizează idealismul şi deciziile pripite. Este posibil să apară neînţelegeri şi confuzii. Ar fi bine să vă amintiţi de zicala “măsoară de cinci ori şi taie o dată”.

Rac- Vreţi, nu vreţi, trebuie să vă ocupaţi de reaşezarea unor roluri în familie astăzi. Chiar dacă vi se dă mai multă libertate, nu aveţi voie să uitaţi de atribuţiile ce vă revin . Aşa că puneţi osul la treabă.

Leu – Pentru voi se derulează şi astăzi o zi importantă pentru a vă definitiva proiectele. S-ar putea să fiţi ispitiţi să credeţi cea mai pesimistă variantă de evoluţie a unor situaţii. Vreţi să păstraţi echilibrul, dar dacă s-ar putea să vă ofere cei din jur motive pentru a reuşi, ar fi o zi perfectă.

Fecioară –Încă de la primele ore veţi căuta soluţii pentru a recupera pierderile financiare din ultima vreme. Aveţi nevoie de mult realism şi de sinceritate ca să o scoateţi la capăt.

Balanţă- Capcane peste capcane !Nu este o zi uşoară , ştiţi asta şi riscaţi să vă izolaţi pentru că vedeţi doar defecte peste tot . Nici la capitolul dragoste nu staţi prea bine aşa că încercaţi să rezolvaţi toate problemele cu mult calm.

Scorpion– Atenţie la neatenţie !!! Adversarii dau semne că pun ceva la cale aşa că fiţi cu ochii în 4. Se pare că nu vor realiza că vedeţi prin ei, ca şi cum aţi citi o carte deschisă.

Săgetător- Nu trebuie să vă descurajaţi în faţa fleacurilor. Chiar dacă vă impiedicaţi, nu uitaţi că orice drum e presărat şi cu gropi nu doar cu floricele. Dacă faceţi din ţânţar armăsar, irosiţi energie preţioasă pe lucruri minore.

Capricorn- Avantajul vostru major este că sunteţi fini observatori, condiţie esenţială pentru o bună adaptare la orice problemă. Ar fi bine să vă folosiţi de această calitate pentru că vi se pregăteşte ceva. Un nou drum, o alta provocare…cine ştie!

Vărsător-Parcă nimic nu funcţionează azi pentru aceşti nativi. Sunteţi împiedicat şi aveţi tendinţa să o daţi în bară. Cu greu acceptaţi anumite situaţii, iar asta vă afectează întreaga zi. Aşa că încercaţi să vă adunaţi!

Peşti– Deşi cei din jur caută să vă amăgească, faceţi abstracţie de vorbele lor dureroase şi mai bine vedeţi-vă de drum. Nu e cazul să credeţi tot ce auziţi , chiar dacă vă tentează.

Berbec- Aveţi şanse mari să vă convingeţi că azi este cel mai bun moment pentru a demara o afacere. Dar grija mare asta cere un efort constant din partea voastră, pentru mult timp de acum încolo.

Taur- Veţi constata cu uimire că unele probleme de la serviciu dispar de la sine, altele se accentuează. Aţi putea intra într-o criză de timp serioasă din cauză că refuzaţi să cooperaţi cu superiorii.

Gemeni- Voi aţi ajuns la finalul unei etape extrem de importantă din viaţa voastră. Aţi mai încheiat un capitol şi sunteţi pregătit să treceţi la un alt nivel. Sănătatea mai scârţâie dar până la urmă veţi trece şi peste această problemă

De același autor

Related Articles