Horoscop 1 iulie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 1 iulie:

Aspectele planetare de azi favorizează inspiraţia, deciziile corecte, legaturile de durată şi seriozitatea în afaceri. În această configuraţie astrală, gândirea este mai clară şi mai profundă.

Gemeni- Voi aţi ajuns la finalul unei etape extrem de importantă în relaţia cu o persoană pe care o apreciaţi în mod desosebit. Aţi fost testaţi până acum şi veţi primi o notă pe care o puteţi citi în evenimentele ce vor urma.

Rac– Vreţi, nu vreţi, trebuie să vă ocupaţi de reaşezarea unor roluri în familie. Chiar dacă vi se dă mai multă libertate, nu aveţi voie să uitaţi de atribuţiile ce vă revin .

 Leu – Pentru voi se derulează o zi importantă pentru a vă definitiva proiectele. S-ar putea să fiţi ispitiţi să cedaţi unor tentaţii de orice natură. Ar fi bine să păstraţi echilibrul ca să aveţi o zi perfectă.

 Fecioară –Încă de la primele ore veţi căuta soluţii pentru a recupera pierderile de imagine provocate de pretenţiile prea mari pe care le-aţi avut în relaţia cu anturajul. Aveţi nevoie de mult realism şi de sinceritate.

Balanţă- Capcana pe care o aduce ziua celor trei ceasuri rele nu este nouă pentru voi, dar acum pericolul se accentuează: riscaţi să vă izolaţi pentru că vedeţi doar defecte peste tot şi partea bună o veţi ignora.

Scorpion- Atenţie! Adversarii dau semne că s-ar alia cu voi sau ar vrea să vă distragă atenţia susţinând cu totul altceva. Se pare că nu vor realiza că aveţi abilitatea de a vedea prin ei, ca şi cum aţi citi o carte deschisă.

Săgetător- Nu trebuie să vă descurajati in faţa fleacurilor. Chiar dacă vă impiedicati, nu uitati că orice drum e presărat cu pietre. Dacă faceţi din ţânţar armăsar, irosiţi energie pretioasă pe lucruri nesemnificative.

Capricorn– Avantajul vostru major este că sunteţi fini observatori, condiţie esenţială pentru o bună adaptare la orice problemă. Ar fi bine să vă folosiţi de această calitate pentru că vi se pregăteşte ceva din partea unor persoane care nu se bucură de simpatia voastră.

Vărsător- O anumită întâmplare s-ar putea să vă pună în postura de a alege între beneficiile poziţiei actuale din plan profesional şi o altă postură, mai onorantă, dar mai puţin bănoasă. Greu de acceptat, dar şi greu de refuzat.

Peşti- Deşi cei din jur caută să vă amăgească, faceţi abstracţie de vorbele lor ademenitoare şi mai bine vedeţi-vă de drum. Nu e cazul să credeţi tot ce auziţi acum, chiar dacă sună tentant.

 Berbec– Aveţi şanse mari să vă convingeţi în sfârşit partenerul că poate avea încredere în voi în orice moment, dar asta cere un efort constant din partea voastră, pentru mult timp de acum încolo.

Taur- Veţi constata cu uimire că unele probleme de la serviciu dispar de la sine, altele se accentuează. Aţi putea intra într-o criză de timp serioasă din cauză că refuzaţi să cooperaţi cu echipa de lucru.

Cele mai citite

Related Articles