CS Universitatea Craiova este afiliată definitiv la FRF

FOTBAL - FRF - ALEGERI

Adunarea Generală a FRF votat sâmbătă afilierea definitivă a clubului CS Universitatea Craiova, dar nu au fost de acord cu dezafilierea SC Politehnica Timişoara, clubul lui Marian Iancu.

Membrii Adunării Generale au votat împotriva rentei viagere a lui Mircea Sandu. În schimb, fostul conducător al forului rămâne în continuare președinte de onoare.

“În cazul în care se aplică această decizie, îi voi da în judecată”, amenință Mircea Sandu, care susține că vor fi trecute în noul statut și că deciziile luate sâmbătă nu pot fi aplicate retroactiv, deci pachetul de beneficii votat pe 5 martie îi va rămâne. Mai mult, președintele de onoare al FRF a precizat că Adunarea Generală de pe 28 iunie nu a fost statutară și că va fi atacată din mai multe direcții, conform DigiSport.

Anghel Iordănescu va fi membru în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, din funcția de director tehnic pe care o deține în cadrul forului. Au fost 5 voturi împotriva lui, printre care și al lui Cristian Balaj.  Comitetul Executiv va avea 15 componenți.

Asociațiile Județene de Fotbal şi echipele din Liga 2 au solicitat să aibă un membru în plus în Comitetul Executiv, dar propunerea a fost respinsă, la cererea preşedintelui Răzvan Burleanu.

Sursa foto: digisport

(Daniel Babun)

De același autor

Related Articles