Horoscop 28 iunie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 28 iunie:

Cuadratura Lunii cu planeta Marte poate predispune la tensiune, iritare, dispute şi mici accidente. Vă recomandăm să staţi liniştit şi să amânaţi orice activitate importantă. Dacă observaţi că toate va ies pe dos, opriţi-vă!

GEMENI –Astăzi sunteţi pur şi simplu epuzaţi şi este cazul să vă odihniti, dacă nu vreti săaveţi probleme de sănătate. E o idee bună să daţi frau liber imaginaţiei pentru a depăşi monotonia. E posibil ca acesta să fie motivul oboselii care v-a cuprins.

RAC – Trebuie să vă acomodati cu ideea că pur si simplu, e o perioadă in care nu puteti fi inaintea tuturor. Faptul că sunteti mereu în căutarea idealului vă provoacă suferinţă în plan emoţional, aceasta fiind amplificată de problemele din familie.

LEU – Astăzi veţi fi capabili să vă evaluatţi mult mai profund nevoile emoţionale. Sunteţi dispuşi să renuntati la persoanele superficiale, lipsite de imaginaţie şi uşor superficiale, care v-au înconjurat în ultimul timp.

FECIOARĂ – La serviciu este posibil să aveţi parte de un succes mai puţin aşteptat. Unul din proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică datorită sprijinului pe care îl veţi primi de la un superior. Este de preferat să nu apelaţi la unii dintre colegi.

BALANŢĂ –Starea generală va fi bună şi acest lucru vă va permite să faceţi faţă oricăror activităţi. N-ar fi exclus ca partenerul de viaţă să aibă unele controverse cu rudele apropiate şi ar fi bine să-i temperaţi pornirile impulsive.

SCORPION – Ar fi bine să vă puneţi în ordine priorităţile şi să nu vă ocupaţi de mai multe probleme în acelaşi timp. Veţi dori mai multă stabilitate în viaţa sentimentală, dar nu va fi atât de uşor să ajungeţi la acest deziderat.

SĂGETATOR– Sunteţi dornici să vă implicaţi în activităţi noi. Din păcate aveţi tendinţa de a vă încărca prea mult agenda de lucru şi aceasta poate genera multă oboseală. Puteţi avea încredere în judecata voastră care nu numai o dată v-a scos din situaţii dificile.

CAPRICORN – Lipsa de respect a unui prieten vă va face să preferaţi să puneţi capăt acestei relaţii, chiar dacă durează de ceva vreme. E mai bine dacă o faceţi brusc, fără tatonări, chiar dacă în prima fază veţi suferi.

VĂRSĂTOR –Pentru voi a venit timpul să vă decideti asupra ritmului în care vă derulaţi viaţa, fie alert, fie mai domol. O listă cu avantaje si dezavantaje vă va ajuta să luaţi decizia corectă.

Pentru PEŞTI va fi o zi a concluziilor, astăzi vă dati seama că ati amânat prea mult momentul în care trebuie să trageţi linie. Veţi păsi pe o cale pe care până acum o credeaţi un drum înfundat.

BERBEC – O persoană din anturaj vă aduce la cunoştinţă o veste care vă pune pe gânduri. Un program echilibrat vă va ajuta să faceţi faţă provocărilor din această zi. Nu daţi curs unor discuţii fără sens, dacă doriţi să aveţi o seară liniştită.

TAUR – Situaţia sentimentală vi se va îmbunătăţi într-o oarecare măsură dacă veţi da dovadă de un plus de înţelegere. Nevoia de stabilitate în plan afectiv vă poate face să luaţi decizii care se vor dovedi în scurt timp constructive.

Cele mai citite

Related Articles