[FOTO] Sancţiuni aplicate de poliţiştii timişeni în ultimele 24 de ore

amenzi aplicate

Pentru ca minivacaţa de Rusalii să nu fie umbrită de evenimente neplăcute, poliţiştii timişeni s-au aflat la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Astfel, au fost constatate 35 de infracţiuni de natură judiciară, economico-financiară şi rutieră, 28 dintre acestea fiind în delict flagrant.
Au  fost aplicate 526 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 100.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi încălcarea normele rutiere.
Peste 350 dintre acestea au fost aplicate de poliţiştii rutieri, fiind sancţionaţi 158 de vitezomani şi 21 de şoferi care au fost depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.Au fost reţinute în vederea suspendării 35 de permise de conducere şi retrase 18 certificate de înmatriculare.
Totodată, azi noapte, în jurul orei 00.30, poliţişttii Secţiei 11 Rurale Sânnicolau Mare – Post Poliţie Dudeştii Vechi au depistat în flagrant doi tineri în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o anexă a unui imobil.
Prejudiciul în valoare de 4000 de lei a fost în totalitate recuperat de poliţişti, bunurile fiind predate păgubitului, iar pe numele celor doi bărbaţi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la peste 170.000 de lei.

Sursa foto:  IPJ Timiş

(Nicuşor Şelariu)

Cele mai citite

Related Articles