Cupa Anina şi Cupa Vrani la fotbal

Hidrocon Marga
Hidrocon Marga

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin s-a implicat zilele trecute în organizarea a două competiţii de fotbal, Cupa Anina şi, respectiv, Cupa Vrani.

Cea de-a noua ediţie a Cupei Anina la fotbal a adunat la start patru echipe din judeţul Caraş-Severin, întrecerea fiind câştigată de Hidrocon Marga, formaţie care a cochetat cu înscrierea în Liga a IV-a.
După ce a trecut în semifinale de AS Oraviţa, cu 4-3 (la penalti-uri), formaţia din Marga s-a impus în finală în faţa gazdelor de la Minerul Anina, cu 4-2 la penalty-uri, după 0-0 în timpul regulamentar.
În finala mică, AS Oraviţa – Recolta Rafnic 3-0. Echipa din Rafnic fusese învinsă în semifinale de Minerul Anina, cu 4-1.
Titlul de cel mai bun portar i-a revenit lui Ciprian Băluţă, de la Hidrocon Marga, iar golgheterul întrecerii a fost Bogdan Inţa, de la AS Oraviţa.

Cupa Vrani a adunat la start opt echipe din judeţul Caraş-Severin: Vrani (două echipe), Vrăniuţ, Mercina, Rafnic, Berlişte, Ciuchici şi Grădinari. Competitoarele au fost împărţite în două grupe: Voinţa Vrani 1, Voinţa Vrani 2, Mercina, Berlişte (în Grupa A); Rafnic, Ciuchici, Vrăniuţ, Grădinari (în Grupa B).

Voinţa Vrani
Voinţa Vrani

În semifinale, Vrani 1 a dispus de Recolta Rafnic cu 3-2 după penalty-uri (0-0 în timpul regulamentar), iar Vrăniuţ a învins pe Mercina cu 3-0. În finala mare, Voinţa Vrani 1 a învins pe Vrăniuţ cu 1-0, prin golul marcat de Bogdan Rad. Pentru stabilirea ocupantelor locurilor 3 şi 4 s-au luat în considerare rezultatele înregistrate în semifinale, iar la golaveraj Rafnic s-a clasat pe locul 3 şi Mercina pe 4.
Cel mai bun portar a fost desemnat Ion Drica, de la Voinţa Vrani, iar titlul de golgheter i-a revenit lui Cristian Cârdu de la Vrăniuţ. Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin a oferit cupe, diplome şi mingi primelor trei clasate, iar echipa din Vrani, câştigătoarea turneului, a primit în plus şi un rând de tricouri.

Cele mai citite

Related Articles