[AUDIO] În Parcul Tricolorului din Reşiţa serile muzicale, de vară, organizate de Primăria municipiului şi Radio România Reşiţa continuă !

karaoke-rrr

Luni, 02 septembrie:

Primăria Municipiului Reşiţa, în parteneriat cu Radio România Reşiţa, au organizat în seara de sâmbătă, 31 august, în foişorul din Parcul Tricolorului din urbe, un amplu program de karaoke întreţinut de DJ Leo şi tehnicienii postului de radio. Evenimentul a făcut parte din seria manifestărilor desfăşurate în aer liber, la fiecare sfârşit de săptămână, a precizat purtătorul de cuvânt al primăriei municipiului de pe Bârzava, Roxana Topală. Toţi cei care au interpretat melodiile propuse de organizatori au fost răsplătiţi cu fanioane şi căni. Sfârşitul de săptămână care urmează rezervă reşiţenilor o serie de evenimente de divertisment care se vor desfăşura sub egida Festivalului Berii în urbea de pe Bârzava.

Hardy Cvoica a fost prezent la eveniment şi a stat de vorbă cu participanţii:

karaoke1
karaoke2
karaoke3

***

IMG_9034

Sâmbătă, 31 august:

Primăria Municipiului Reşiţa, în parteneriat cu Radio România Reşiţa, organizează sâmbătă, 31 august, de la ora 21.00, în foişorul din Parcul Tricolorului din urbe, o seară de karaoke întreţinută de DJ Leo. În caz de vreme nefavorabilă, acţiunea va fi reprogramată. Evenimentul face parte din seria manifestărilor desfăşurate în aer liber, la fiecare sfârşit de săptămână, a precizat purtătorul de cuvânt al primăriei municipiului de pe Bârzava, Roxana Topală.

Luni, 26 august:

Acţiunile cultural-artistice, iniţiate de Primăria municipiului Reşiţa în parteneriat cu Radio România Reşiţa, menite să le ofere cetăţenilor diverse modalităţi de petrecere, în mod plăcut a timpului liber, au continuat în seara zilei de duminică, 25 august în Parcul “Tricolorului” din urbea de pe Bârzava cu un concert de muzică de fanfară, populară germană, şi de şlagăre. Sute de iubitori ai refrenelor de altădată, au fredonat alături de protagoniştii serii, orchestra “Original Banater Dorfmusikanten Muenchen/ Germania”, melodii şi refrene de neuitat, din repertoriul german şi internaţional. Formaţia, compusă din 17 instrumentişti şi 3 solişti s-au aflat într-un turneu prin România, iar la amabilitatea preşedintelui Forumului Democratic al Germanilor din Caraş-Severin, Erwin Josef Ţigla, au făcut o escală şi la Reşiţa. În acest sfârşit de săptămână au susţinut concerte şi la Rusca Montană şi Caransebeş şi urmează să mai aibă spectacole muzicale, săptămâna aceasta la Sibiu şi Birda în judeţul Timiş. Cei doi parteneri, Primăria municipiului Reşiţa şi Radio România Reşiţa au pregătit publicului, pentru duminica viitoare, un amplu program de karaoke pentru tineri şi vârstnici.

Helmut Schwarz:

IMG_9039

IMG_9043
IMG_9051

Duminică, 18 august:

rrr

Seria acţiunilor cultural-artistice, iniţiate de Primăria municipiului Reşiţa în parteneriat cu Radio România Reşiţa, menite să le ofere cetăţenilor diverse modalităţi de petrecere a timpului liber, au continuat în seara zilei de duminică, 18 august în Parcul “Tricolorului” din urbea de pe Bârzava. Sute de iubitori ai refrenelor de altădată, de toate vârstele, au fredonat alături de protagoniştii serii, orchestra profesionistă Pavel Bobeică şi solistul vocal Nicu Cărăgin, melodii şi refrene de neuitat, din repertoriul naţional şi internaţional. Fie că a fost vorba de ritmuri de fox, pop sau slow, jazz, swing, cha-cha-cha sau vals şi tango, reşiţenii au ţinut pasul amintindu-şi cu plăcere de anii tinereţii. Purtătorul de cuvânt al primăriei municipiului de pe Bârzava, Roxana Topală, a spus că seria manifestărilor muzicale din această vară va continua la fiecare sfârşit de săptămână în foişorul special amenajat din Parcul “Tricolorului”, oferind astfel cetăţenilor o modalitate de a ieşi din case, de a socializa şi de a asculta muzică de bună calitate. De la unii dintre reşiţeni am aflat că acest gen de acţiuni sunt nespus de binevenite şi dacă ar avea continuitate ar fi un mod plăcut de a petrece câteva ore, seara, în zonele verzi ale oraşului. Cei doi parteneri, Primăria municipiului Reşiţa şi Radio România Reşiţa au pregătit melomanilor, pentru duminica viitoare, un amplu program de muzică de promenadă susţinut de fanfara “Original Banater Dorfmusikanten Muenchen” din Germania.

Despre acţiune, purtătorul de cuvânt al primăriei municipiului Reşiţa, Roxana Topală:

Vox public cu reşiţenii:

Atmosfera muzicală din Parcul “Tricolorului” din urbea de pe Bârzava:

IMG_8947

IMG_8944

IMG_8949

IMG_8958

IMG_8959

IMG_8960

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles