Horoscop 15 mai 2014

 

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 15 mai:

Mercur se află la el acasă, în Gemeni, semn că avem acces mult mai uşor la procesele psihice superioare, la o gândire mai complexă, mai profundă. Sunt încurajate toate formele de comunicare, circulaţia şi transferul de informaţii, negocierile şi mesajele adresate publicului.

TAUR – Astăzi, poţi primi absolut tot ce iţi doreşti, tot ce trebuie să faci este să ceri înainte. Este momentul perfect pentru a pune la cale câteva planuri de bătaie, fie ele de vacanţa sau proiecte noi de munca. Apoi, pasul următor este să ceri ajutorul celor din jurul tău şi să faci ca totul să devină posibil.

GEMENI – Eşti împiedicat să-ţi spui părerea la o şedinţă importantă şi nu este exclus să faci tot posibilul pentru a-ţi exprima frustrarea. Din fericire, acasă, familia te încurajează. Seara, te preocupă organizarea unei întâlniri cu rudele foarte apropiate.

RAC – Ţi se oferă noi şanse de a câştiga mulţi bani, mai ales în sectoarele pe care le cunoşti şi constituie deja un fel de hobby-uri pentru tine. Consideri că ai nevoie de o mică pauză recreativă şi pui la cale, cu meticulozitate, o petrecere în familie!

LEU –Îţi pui în valoare toate talentele în împrejurări mai mult decât favorabile şi foarte diverse. Din păcate, partenerul tău de viaţă se poate manifesta seara printr-o criză de orgoliu, care te face să iei o poziţie tranşantă.

FECIOARĂ – Este timpul să încerci să fii mai onestă cu tine şi să îţi oferi dreptul de a spune ce simţi. Spune atunci când esti îngrijorată, supărată sau fericită. Fii conştientă că nu vei deranja pe nimeni dacă îţi spui oful, şi dacă totuşi ai această reţinere, alege un prieten de nădejne să-ţi fie confident.

BALANŢĂ –Eşti mai puţin meticulos şi mai puţin încăpăţânat, aşa că vei accepta unele sugestii din partea persoanei iubite ori a amicelor tale, care pot fi de bun augur. E posibil să apară multe contracte ori diverse activităţi, care îţi vor limita libertatea.

SCORPION – Ai tendinţa de a evalua şi de a cataloga gradul tău de satisfacţie. În cazul în care rezultatul nu este mulţumitor, poţi începe să inovezi şi să îmbunătăţeşti modul în care îţi gestionezi timpul şi viaţa astfel încât să obţii mai mult confort emotional.

SĂGETATOR – Relaţia cu persoana iubită tinde către o pasiune profundă, mistuitoare, foarte dinamică şi care se cere reconfigurată. Eşti extrem de creativ, ingenios, simţi că poţi mai mult şi eşti dornic să exploatezi resursele tale interioare cele mai de preţ.

CAPRICORN – Dovedeste tuturor ca esti mai intelept tocmai prin capacitatea ta de a te abtine de la replici dure sau critici severe, chiar daca ai avea tu multe de spus. Taci si suporta, e atitudinea cea mai potrivita de azi, pentru ca doar asa se vor dezamorsa cel mai usor conflictele .

VĂRSĂTOR – Ai răbdare cu toată lumea şi nu le mai reproşezi celor dragi că nu fac nimic pentru a te ajuta. Ai însă din nou necazuri din cauza copiilor ori din pricina încăpăţânării partenerului, dar programezi o întâlnire cu amicii şi viaţa redevine plăcută.

PEŞTI – Primeşti o importantă sumă de bani cu care nu ştii ce să faci mai întâi. Ai atât de multe planuri, încât cu greu te decizi că lista iniţială e totuşi cea mai bună. Pui la cale cu persoana iubită o deplasare relaxantă, care nu va avea însă niciodată loc.

BERBEC – Eşti preocupat înainte de toate de restabilirea unui buget familial cât de cât normal. Nu uiţi că încă eşti dator prietenilor şi e posibil să intri în conflict cu persoana iubită în momentul în care îi vei mărturisi ce priorităţi ai stabilit singur.

De același autor

Related Articles