Horoscop 10 mai 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 10 mai:

Opoziţia Soarelui cu Saturn este momentul în care se iau decizii dificile şi se fac eforturi pentru aplanarea conflictelor. Simţiti o nevoie imperioasă de a afla adevărul, inclusiv în chestiuni minore. Încercaţi să nu faceţi din lucrurile marunte un capăt de lume! Este de preferat să porniţi în cautarea unor adevăruri mai înalte.

TAUR -Veţi fi nevoit să faceţi astăzi activităţi care duc la rutină şi asta vă cam plictiseşte. Chiar dacă cei din jur vă reproşează că sunteţi puţin cam avari, voi trebuie să aveţi grijă să nu vă lipsească fondurile necesare investiţiilor viitoare.

GEMENI – Treceţi printr-o perioadă creativă si competitivă, în care vreţi să fiţi admiraţi si apreciaţi pentru ceea ce faceţi. Nu-i ascultaţi pe acei prieteni care sunt plini de sfaturi înţelepte în aşa fel incât să le fie numai lor bine! La capitolul sănătate staţi bine de tot.

RAC – Dacă aşteptati ca cineva să vă contacteze azi, vă veţi enerva şi vi se va părea ca acea persoană este insensibilă, iresponsabilă sau genul care nu îşi ţine promisiunile. Nu uitaţi, sunt mulţi peşti în ocean, aşa că nu vă mai pierdeţi timpul.

LEU –Perspicacitatea acestor nativi nu poate fi pusă la indoială, dar vor să facă prea multe dintr-o dată. Seria neîntelegerilor cu rudele continuă, mai ales dacă sunt implicate persoane mai tinere. Puteţi rata o invitatie importantă azi si asta vă poate face să regretaţi mai târziu.

FECIOARĂ – Aveţi o dorinţă puternică de a intra într-un parteneriat nou, doar că vi se pare ca sunt prea multe forţe care vi se împotrivesc. Poate veţi ajunge la masa negocierilor plini de incredere, insă sunt foarte repede dezamăgiţi. Aveţi nevoie de o gândire logică.

BALANŢĂ –Astăzi mai mult ca şi până acum vă obsedează necesitatea schimbării de imagine. Intuiţia vă va ajuta să ocoliţi complicaţiile sentimentale. Atrageţi atenţia eventualilor parteneri fără să vreţi şi sunteţi asaltaţi de propuneri tentante.

SCORPION –Dacă azi sunteţi decişi să spuneti adevărul si numai adevărul, sigur veţi reuşi să jigniti o persoană dragă. Nu este prima oară cand gresiti, dar este prima dată când vi se va răspunde în aceeaşi manieră.

SĂGETĂTOR- Este o perioadă perfectă in care puteţi să vă imbunătăţiţi latura romantică, fiind mai atenţi cu cei din jur. Prima impresie contează, aşa că acordaţi-vă destul timp să vă pregătiţi ca atare.

CAPRICORN – Vă veţi dovedi un vizionar şi îi cuceriţi pe cei din anturaj prin atitudinea aleasă în momentele cele mai stresante. Nu veţi lăsa să se vadă cât de mult vă frământă o problemă pe care doar timpul o va rezolva .

VĂRSĂTOR –Ripostele voastre azi vor escalada pe oră ce trece, dar aveţi un statut moral bine stabilit la care nu renunţaţi. Familia va fi prea puţin înţelegătoare cu independenţa de care aveţi nevoie şi nu vă va tolera unele acţiuni pe care nu le înţelege.

PEŞTI – S-ar putea să apreciaţi abordarea unei persoane într-o situaţie delicată cu care vă veţi confrunta. În această perioadă sunteţi foarte dinamici şi asertivi. Vă asumaţi rolul de mentor pentru cei din familie care încă nu s-au maturizat, dar nu vă enervaţi dacă nimeni nu vă ascultă acum.

BERBEC – Cu toate că în ultimul timp aţi fost învinuiţi că sunteţi prea visători, că ideile sunt exceptionale, dar greu de pus în practică, a sosit momentul să le dovediţi tuturor că nu aţi greşit. Ziua o veţi savura din plin alături de persoane apărute de curând în cercul de cunoştinţe.

 

De același autor

Related Articles