[AUDIO] Centrul Naţional Olimpic de Pregătire al Juniorilor de Box (CNOPJ) va funcţiona la Reşiţa

Marian RutaÎn Biroul Federal al Federaţiei Române de box s-a decis înfiinţarea, la Reşiţa, începând cu data de 15 septembrie, a Centrului Naţional Olimpic de Pregătire al Juniorilor de Box. 12 sportivi vor activa aici, dintre care trei sunt reşiţeni: Marian Ruță (foto), Ionuț Socareva și Daniel Bihari. De pregătirea acestora se vor ocupa Traian Giorgia, ca antrenor coordonator și Adrian Mărcuț, de la secţia de box a CSM Reșița. Funcţionarea Centrului Olimpic va fi sprijinită de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin, Inspectoratul Școlar Județean, Primăria și Consiliul Local Reșița şi Consiliul Județean, ne-a informat directorul CSM Reşiţa, Rusalin Fâc.

Analiza şi controlul modului în care se îndeplinesc prevederile planurilor de pregătire a CNOPJ REȘIȚA revin federaţiilor naţionale olimpice, Comisiei Tehnice Olimpice pentru Juniori, precum şi Direcției Judeţene pentru Sport si Tineret  Caraș – Severin.
În vederea coordonării, supravegherii şi analizei periodice a acţiunilor se constituie o Comisie, formată din reprezentanţi ai Primariei Municipiului Reșița, Inspectoratului Școlar Județean Caraș – Severin, Directiei Judeteana pentru Sport si Tineret  Caraș – Severin, Clubului Sportiv Municipal Reșița, nominalizaţi de conducerea instituţiilor respective.

Ascultaţi mai jos declaraţia vicepreşedintelui Federaţie Române de Box, Francisc Vaştag:

Ascultaţi declaraţia directorului general al CSM Reşiţa, Rusalin Fâc:

De același autor

Related Articles