Horoscop 28 aprilie 2014

Previziunile astrologice generale ale zilei de 28 aprilie: Sextilul Soarelui cu Neptun favorizează imaginaţia şi plutirea, predispune la vise romantice şi la idei schimbatoare şi nerealiste. Vă sfătuim să nu luaţi astăzi decizii importante şi să evitaţi afacerile.

TAUR – Aveţi tendinţa să fiţi excesiv de critic la serviciu. Vă ambiţionaţi să rezolvaţi o problemă complexă şi vă deranjează lipsa de interes a celorlalţi. După-amiază vă regăsiţi calmul şi buna dispoziţie. Sunt şanse să vă simţiti foarte bine printre prieteni.

GEMENI–Astăzi veţi avea parte de multă acţiune şi schimbări de situaţie. În unele cazuri veţi avea numai de câştigat. În rest se anunţă o zi liniştită fără evenimente neplăcute şi asta e tot ce contează.

RAC –În casă sunteţi activi, plini de energie dar această stare se menţine şi la serviciu şi asta e foarte bine. La capitolul sănătate staţi foarte bine doar banii vă cam lipsesc.

LEU –S-ar putea să primiţi o veste proastă, care vă afectează viaţa sentimentală şi vă pune serios pe gânduri. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu faceţi promisiuni pe care nu puteţi să le respectaţi.

FECIOARĂ – Aflaţi că trebuie să plecaţi urgent într-o delegaţie. Această schimbare de program nemultumeşte întreaga familie, pentru că aveaţi alte planuri. După-amiază s-ar putea să fiţi indispus din cauza unui conflict cu o rudă mai în vârstă. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul.

BALANŢĂ– Va fi o zi în care vreţi să faceţi impresie bună dar aveţi parte şi de unele nemulţumiri. Unele surprize se lasă aşteptate aşa că aveţi grijă cum puneţi problema.

SCORPION–Sunteţi plini de iniţiativă, cu o bună rezistenţă fizică. La serviciu puteţi avea unele neînţelegeri cu persoanele mai în vârstă. Cu sănătatea se impune prudenţă!

SĂGETĂTOR– Aveţi dorinţa de a învăţa cât mai multe, cu toate că nu prea aveţi energie suficientă iar prietenii vă îndepărtează de astfel de activităţi. Este o perioadă agitată din punct de vedere a relaţiilor afective.

CAPRICORN –Veţi avea parte de o zi aglomerată în care vă va fi pusă la încercare calitatea de buni organizatori. Poate că sunteţi prea pretenţioşi. În situaţia financiară are loc o schimbare în bine.

VĂRSĂTOR – Sunt şanse să primiţi o sumă mare de bani sau să vi se propună o colaborare. S-ar putea ca o vizită la prieteni să nu decurgă întocmai cum aţi dori. Vă sfătuim să nu-i reproşaţi partenerului de viaţă că a insistat să mergeţi în vizită.

PEŞTI– Vă încearcă o stare de agitaţie întreaga zi . Îmbinaţi optim iniţiativa cu diplomaţia şi rezultatele vor fi pe măsură. Unele discuţii în familie vă vor strica poate buna dispoziţie.

BERBEC –Sunteţi nevoit să luaţi o decizie dificilă: acceptaţi sau nu un loc de muncă mai bine plătit, dar cu un program prelungit? Nu vă grăbiţi să daţi un raspuns! Va sfătuim să nu luaţi în serios o cearta cu partenerul de viaţă pentru că după masă nici nu veţi mai sti de la ce a început.

 

 

De același autor

Related Articles