Voleul incredibil al lui Iasmin Latovlevici, apreciat în întreaga lume

Gol LatovleviciExecuţia senzaţională reuşită de jucătorul născut la Moldova Nouă, Iasmin Latovlevici de la Steaua, în derby-ul cu Dinamo, a făcut înconjurul lumii. Publicaţii din toată lumea au preluat imaginile şi mulţi consideră că reuşita este în topul celor mai frumoase goluri din 2013.

Site-ul 7sur7.be titrează “Voleul anului vine de la Bucureşti”, în vreme ce sârbii aduc aminte de originile lui Latovlevici, născut lângă graniţa vecina din Sud-Vest, dar sunt entuziasmaţi şi de gol şi atmosferă.

“Înainte de meciul cu Steaua, fanii lui Dinamo au făcut o coregrafie incredibilă, care a stârnit aplauze […] La scurt timp, Iasmin Latovlevici a înscris superb de la aproape 40 de metri, care este cu siguranţă unul dintre cele mai frumoase goluri din Europa”, notează telegraf.rs.

În aceeaşi notă, sport.blic.rs, tot din Serbia, scrie că “Iasmin Latovlevici a marcat în derby-ul cu Dinamo unu dintre cele mai frumoase goluri din anul 2013.”

Pe lângă site-urile amintite mai sus, publicaţii online din SUA, Canada sau America de Sud au scris şi ele despre voleul lui Latovlevici.

Cele mai citite

Related Articles