[FOTO] Primăria Reşiţa repară ce alţii strică

IMG_3606

15 aprilie 2014

Primăria Reşiţa a înlocuit pomii din Parcul Tricolorului, distruşi săptămâna trecută. Vă reamintim că o femeie de 43 de ani din Ezeriş, cu domiciliul ilegal în Reşiţa, a vandalizat 17 puieţi de cireş japonez, plantaţi în această primăvară. Aceasta a fost amendată cu 1.500 de lei, de poliţiştii locali şi în plus, va trebui să plătească de trei ori valoarea pomilor, adică aproximativ 24.000 de lei. Aceeaşi femeie a mai comis două fapte similare în zona Bulevardului Muncii şi străzii Progresului, prejudiciul total fiind de 13.000 de lei.

11 aprilie 2014

Gest incalificabil al unei femei. O parte din pomii plantați în această primăvară pe raza municipiului Reșița au fost vandalizați. Surprinzător, vinovată de distrugere este o femeie, în vârstă de 43 de ani din Ezeriş, cu domiciliul ilegal în Reşiţa, pe strada Văliugului. Ea a fost identificată şi obligată să plătească paguba, spune şeful poliţiei locale, Alexandru Ciati. Este vorba de un prejudiciu de aproape opt mii de lei, la care se adaugă şi amenda de 1.500 de lei. Mai mult ca sigur, în cauză va fi întocmit şi un dosar penal pentru distrugere. Femeia a rupt crengile a 17 copaci ornamentali din Parcul Tricolorului, dar a distrus şi alţii pe Bulevardul Muncii, respectiv în zona Hehn.

Alexandru Ciati:

Poliţiştii locali au identificat o altă femeie a distrus zilele trecute rondourile de flori din centrul civic al Reşiţei, a mai spus Alexandru Ciati.

Autorităţile locale roagă cetăţenii municipiului Reşiţa să nu producă distrugeri ale spaţiilor verzi şi să se implice, în măsura posibilităţilor, la acţiunile desfăşurate, până în data de 15 aprilie, în cadrul campaniei “Curăţenia de primăvară”. (Sebastian Dragomir)

2 COMENTARII

  1. Si eram asa de incantati de cum arat si cati pomi avem. Ne si gandeam cum vor arata peste 3-4 ani, toti pomii infloriti, si vine una si distruge tot ! RUSINE !!

  2. Are bani sa plateasca? E vreo bolnava, care nu are dupa ce bea apa, si ramanem cu paguba! Sa fie pusa sa planteze ea acei pomi, sa ii ingrijeasca, si sa fie urmariti si altii care rup flori si crengi din copaci !

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles