[UPDATE] CSS Reşiţa a cucerit 11 medalii la Campionatele Naționale Școlare de gimnastică

Robert Pasca, gimnastica

Gimnastul Alexandru Pinte de la CSS Reşiţa a obţinut o medalie de bronz miercuri, 9 aprilie, în ultima zi a Campionatelor Naţionale Şcolare de gimnastică de la Buzău. Alexandru Pinte s-a clasat al treilea la sărituri, în concursul juniorilor 2, nivel 3. În total, delegaţia de la CSS Reşiţa a cucerit 11 medalii.

UPDATE 9 aprilie, ora 16

Gimnaștii de la CSS Reșița au cucerit 10 medalii în întrecerile de marți seara, 8 aprilie, din cadrul Campionatelor Naționale Școlare de la Buzău.

Cele mai bune rezultate au fost obținute în concursul seniorilor de Robert Pașca, șase medalii. Sportivul a reușit să câștige aurul la inele, sărituri și bară fixă; un argint la individual compus, cu un total de 72,900 de puncte; și două medalii de bronz la sol și paralele.

Tot la seniori, Flavius Jivan s-a clasat al treilea la sărituri.

De asemenea, la juniori 3 au fost obținute trei medalii de bronz: Alexandru Blagoe la sărituri în întrecerile gimnaștilor de nivel 2; Alexandru Modrea din nou sărituri dar în competiția de nivelul 1 și tot aici Felix Simion la paralele.

Campionatela Naționale Școlare de gimnastică de la Buzău se vor încheia miercuri, ne-a transmis antrenorul Robert Bălan.

(Adina Niță)

Cele mai citite

Related Articles