Atleții de la CSS Caransebeș au urcat de trei ori pe podiumul de la Craiova

Cros la CraiovaCampionatul Național de cros pentru juniori 3 și copii a avut loc sâmbătă, 29 martie, la Craiova pe hipodromul din Parcul “Nicolae Romanescu”. Atleții de la CSS Caransebeș au urcat de trei ori pe podium.

Loredana Cimpoieru a obținut medalia de aur în întrecerea junioarelor 3. La aceeași categorie, dar în competiția pe echipe, aurul a fost câștigat tot de atletele de la CSS Caransebeș: Nicoleta și Loredana Cimpoieru, Cristina Peia și Karina Tămășilă. În concursul de la categoria copile 2, Denisa Ludica s-a situat pe locul secund.

Atleții de la CSS Caransebeș au mai avut și trei clasări pe locul 4: Cristina Peia la categoria junioare 3, Alexandru Predonescu la categoria copii 2, și echipa fetelor de la categoria copile 2 în componența – Andreea Irimia, Cornelia Peia, Yasmina Tămășilă și Nadine Dan.

La Campionatul Național de cros pentru juniori 3 și copii desfășurat sâmbătă la Craioca, sportivii de la CSS Caransebeș au fost însoțiți de antrenorii Iuliana și Marian Enache, și de Luminița Hamat.

Sursa foto: tineriilupta.ro

(Adina Niță)

Cele mai citite

Related Articles