LEM_0893

Rezultate înregistrate luni, 31 martie, în ultima zi a turneului din faza a doua a play-off-ului :

Chimszed Cluj- Lapi Dej 2-3 și
Banatul Caransebeș- Universitatea Timișoara 3-0.

Voleibaliştii de la clubul Banatul Caransebeş s-au calificat de pe primul loc la ultimul turneu unde se va decide care echipe va evolua în sezonul viitor în Divizia A1. Elevii antrenorului Pavel Craia nu au pierdut niciun set la competiţia care a avut loc la sala de sport a CSS Caransebeş.

Universitatea Timişoara va merge şi ea la turneul de calificare, dar din poziţia secundă, după ce echipa de pe Bega a fost învinsă de formaţia din municipiul de pe Timiş şi Sebeş. Pe locul trei a terminat Lapi Dej, iar pe patru Chimszed Cluj.

Imagini de la meciul Banatul Caransebeș- Universitatea Timișoara

Rezultatele de duminică, 30 martie:

Universitatea Timișoara- Chimszed Cluj 3-1 și
Banatul Caransebeș- Lapi Dej 3-0.

Rezultate înregistrate sâmbătă, 29 martie:

Lapi Dej- Universitatea Timișoara 0-3 și
Banatul Caransebeș- Chimszed Cluj 3-0

(Daniel Babun)

Vineri, 28 martie:

Municipiul Caransebeş va fi la sfârşitul acestei săptămâni gazda turneului play-off al Seriei Vest din Divizia A2 de volei masculin.

Alături de gazdele de la Volei Club Banatul Caransebeş la turneu participă Universitatea Timişoara, LAPI Dej şi Chimszed Cluj. Derby-ul patrulaterului, Volei Club Banatul Caransebeş – Universitatea Timişoara va fi luni 31 martie, de la ora 17. Primele meciuri ale turneului play-off al Seriei Vest din Divizia A2 de volei masculin sunt programate sâmbătă 29 martie.  Primele două echipe clasate vor participa la turneul de promovare în prima ligă.

Caransebeșul luptă pentru promovare după 30 de ani de absență de pe prima scenă a voleiului masculin românesc.

(Adina Niţă)