PP-DD şi-a anunţat candidaţii la europarlamentare

DanDiaconescu-europarlPP-DD şi-a depus astăzi lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare. Pe primul loc se află Dan Diaconescu, preşedintele fondator al acestui partid. Liderul PP- DD Simona Man, a declarat că partidul mizează pe obţinerea a cel puţin 15 % din voturile electoratului.
Simona Man: Suntem partidul care doreşte să trimită în Parlamentul European cei mai importanţi lideri ai partidului nostru şi anume membrii Biroului Naţional de Coordonare care sunt aproape toţi în primele locuri pe listele de la alegerile europarlamentare. Avem mare încredere în noi, cu siguranţă vom fi pe acelaşi trend ascendent şi vom fi nişte câştigători şi la alegerile europarlamentare.”

Listele sunt susținute de aproximativ 350.000 de semnături.

Noi am strâns foarte multe semnături. Astăzi am adus aici în jur de 350.000 de semnături. Avem cel puţin încă odată atâtea adunate la sediu, în varianta în care ar fi vreo problemă să putem să schimbăm practic tot materialul pe care l-am adus astăzi“, a mai declarat preşedintele PP-DD  Simona Man,  la depunerea listei de candidaţi pentru alegerile europarlamentare.

Mâine este ultima zi când partidele politice şi independenţii îşi pot depune la BEC dosarele de candidatură pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

În special după începerea campaniei electorale, organizaţiile neguvernamentale implicate în procesul electoral pregătesc monitorizarea politicienilor în anul electoral 2014. La iniţiativa Fundaţiei pentru o Societate Deschisă, ONG-urile anunţă că vor urmări discursurile discriminatorii şi care incită la ură. Participanţii la dezbaterea  pe această temă au pledat pentru un comportament responsabil al candidaţilor. Organizaţii nonguvernamentale încearcă să îşi împartă atribuţiile pentru a monitoriza şi apoi pentru a sancţiona  politicienii care depăşesc limita bunului simţ în  goana lor după strângerea voturilor.

Sursa: RADOR

Foto: politicaromaneasca.ro

Cele mai citite

Related Articles