Reșița respiră din nou aerul ligii a doua de fotbal

În Valea Domanului va exista din nou fotbal de liga a doua. După o pauză de cinci ani, Reșița va avea o echipă în cel de-al doilea eșalon fotbalistic al țării.catalin-rufa-mihai-stepanescu Aceasta, în urma sosirii în Valea Domanului a echipei Damila Măciuca, în componență cu foștii jucători de la CSM Râmnicu Vâlcea, formație patronată până în această vară de omul de afaceri Cătălin Rufă. Echipa din Vâlcea a fost preluată de senatorul Dan Nițu, patronul celor de la Damila Măciuca, iar Cătălin Rufă a preluat-o pe Damila, și între cele două grupări sportive vâlcene a avut loc transferul în masă al celor două loturi, astfel că la Reșița a ajuns practic tot CSM Râmnicu Vâlcea.
Sosirea lui Cătălin Rufă la Reșița este susținută de primarul Mihai Stepanescu, dar și de Consiliul Local, care se vor implica în continuare fotbalul din Valea Domanului.
Noua entitate sportivă va evolua în campionatul ligii a doua sub denumirea de CSM Metalul Reșița, fiind antrenată de un bănățean, Alexandru Pelici, cel care a mai antrenat în două rânduri la Reșița, o dată în liga a doua și o dată în liga a treia.
Pe lângă cei 19 jucători veniți din Vâlcea, la pregătiri se află și cinci componenți ai echipei locale, Breșneni, Staicu, Fedor, Toader și Marcu. Alex Pelici, aflat pentru a treia oară ca antrenor la Reșița, și-a ales în staff-ul tehnic fostul coleg din apărea lui Poli Timișoara, Roberto Ivan, iar de pe plan local pe Ovidiu Telescu și pe Valentin Boșca, antrenor cu portarii.
Prin accederea în eșalonul doi, concitadina din Govândari, Gloria, va face și ea un pas înainte, din liga a patra în liga a treia, cu jucători care provin de la AFCM Reșița, dar care oricând pot ajunge să joace din nou în Valea Domanului.

Cele mai citite

Related Articles