Horoscop 2 martie 2014

horoscop_714454a9e6

Previziunile astrologice generale ale zilei de 2 martie:

Trigonul Soarelui cu Jupiter marchează un bun moment pentru a lua decizii importante şi pentru comunicare. Este o zi buna si pentru drumuri scurte.

PEŞTI – O idee inedită vă poate propulsa din punct de vedere profesional dacă veţi fi suficient de convingători în a obţine sprijinul superiorilor. Ar fi bine să nu permiteţi antipatiilor personale să vă influenţeze în vreun fel relaţiile cu şefii sau colegii.

BERBEC – Încercaţi să faceţi o mie de lucruri în acelasi timp fără a ţine cont de semnalele pe care le emite organismul.  Nu vă surmenaţi în zadar, pentru că nici rezultatele nu vor fi pe măsura aşteptărilor dumneavoastră.

TAUR –  Nu este cazul să faceţi din muncă o obsesie. În ultima vreme aţi neglijat familia iar situaţia începe să devină tensionată. Poate o discuţie deschisă ar putea îmbunătăţi comunicarea cu cei de care aţi cam uitat că sunt de fapt pilonii pe care vă sprijiniţi în orice situaţie.

GEMENI – Norocul începe să vă surâdă. Veţi avea ocazia să cunoaşteţi anumite  persoane care vă pot ajuta în  problemele  profesionale. Se impune totuşi o schimbare de atitudine cu privire la sarcinile de serviciu.

RAC – Este timpul ca aspiraţiile legate de carieră să prindă contur. Puteţi obţine o promovare sau cine stie, poate veţi primi o ofertă mai bună. Antenele trebuie să rămână activate şi să surprindeţi orice semnal.

LEU – Voi azi veţi avea  tendinţa să fiţi capricioşi, ceea ce poate determina o răcire a relaţiilor cu prietenii. Nu vă grăbiţi să vorbiţi şi să acţionaţi! Acceptaţi sprijinul unei persoane care vă vrea binele.

FECIOARĂ – Trebuie să vă consolidaţi încrederea de sine. Nu este cazul să vă simţiţi ameninţaţi de singurătate. Curând veţi cunoaşte pe cineva care vă  va  ajuta  să  depăşiţi această nesiguranţă.

BALANŢĂ – S-ar putea ca azi să fie ziua voastră în care şansele vă surâd. Este posibil să vi se acorde, de exemplu, o mărire de salariu. Nu vă faceţi încă planuri de vacanţă pentru că urmează o perioadă aglomerată.

SCORPION – Nu sunteţi în apele dumneavoastră, dar numai în prima parte a zilei. Starea de oboseală pe care o aveţi de ceva vreme nu este în regulă, asa că ar fi bine să vă faceţi timp pentru a rezolva problema. Financiar vă aşteaptă o supriză plăcută.

SĂGETĂTOR – Pentru că e duminică  încercaţi să vă eliberaţi de presiunile zilnice. Acordaţi-vă mai mult timp pentru propria persoana: nu uitaţi de pasiuni şi activităţi recreative.

CAPRICORN – Astăzi se găseşte o sursă suplimentară pentru  energia de care aveţi nevoie pentru a realiza tot ce v-aţi propus. Relaţia cu o persoană importantă pentru voi se consolidează, iar starea de sănătate este bună… deocamdată!

VĂRSĂTOR – Veţi munci mai mult în zilele următoare, dar veţi reuşi să vă demonstraţi calitătile şi originalitatea. În plan sentimental ar putea să apară noi încurcături care vă fac să tresăriţi la orice telefon. Poate chiar voi  sunteţi cei care exageraţi, nu credeţi?

Cele mai citite

Related Articles