Horoscop 1 Martie 2014

horoscop_714454a9e6

Previziunile astrologice generale ale zilei de 1 martie:

Luna noua, altfel spus conjuncţia Soarelui cu Luna, marchează începutul unui nou ciclu de viaţă şi poate reprezenta un nou început în orice domeniu. Apare un impuls plin de optimism, ce ne ajută sa demaram acţiuni care, de obicei, se încep mai greu.
Este o zi favorabilă punerii în aplicare a unor planuri ascunse ochilor indiscreţi.

PEŞTI – Astăzi puteţi să respiraţi uşuraţi. Este o perioadă în care vă veţi detaşa de lucrurile care nu merită atenţie pentru a vă concentra pe lucrurile cu adevărat importante. Chiar dacă nu reuşiţi să rezolvaţi o problemă, încercaţi să înţelegeţi că viaţa nu vă dă doar ce vă doeiţi.

BERBEC – Veţi avea o zi foarte încărcată, trebuie să faceţi foarte multe cumpărături dar liniştea căminului va compensa acest lucru. Veţi fi mulţumit de noile achiziţii făcute şi veţi fi apreciaţi de cei care se bucură de confortul oferit.

TAUR –  Toate condiţiile sunt îndeplinite astfel încât să se poate acutiza un conflict legat de plecarea dumneavoastră în delegaţie.Aveţi viziuni diferite  în relaţia de cuplu şi este bine să găsiţi un numitor comun pentru a evita un conflict.

GEMENI – Tot ce veţi face azi va fi diferit. Antenele vă sunt bine întinse şi captaţi orice semnal din jur. Sunteţi în formă maximă în ceea ce priveşte abilităţile de a absorbi orice informaţie.

RAC – Pentru dumneavoastră apare o obligaţie de a ajuta pe cineva  dar nu vă daţi seama că de fapt profită de bunăvoinţa de care aţi dat dovadă. dacă nu o faceţi din suflet mai bine renunţaţi pentru că nu veţi reuşi să vă ascundeţi neplăcerea.

LEU – Vă nemulţumeşte ceva referitor la statutul profesional şi veţi propune să fie respectate câteva reguli stricte. În plus vă preocupă mai mult aspectul fizic şi asta pentru că aveţi şansele să începeţi o nouă relaţie sentimentală.

FECIOARĂ – Preferabil ar fi pentru aceşti nativi să se implice doar în acţiuni simple , nu de alta dar imaginea este foarte uşor de pătat şi în plus aveţi şi aşa destule probleme pe cap , dar cu o strategie bună o scoateţi şi astăzi la capăt.

BALANŢĂ – Vă impuneţi punctul de vedere în cazul unei dispute în familie pentru că nu o să văconvină o situaţie care vă dezavantajează. În partea a doua a zilei cineva vă face o vizită neaşteptată şi vă cam dă planurile peste cap.

SCORPION – În această perioadă veţi fi sprijiniţi de o persoană  dragă, aşa se face că problemele cu care vă confruntaţi vor părea mult mai uşoare. La capitolul sănătate nu staţi prea bine, o migrenă vă strică ziua.

SĂGETĂTOR – Este posibil să aveţi o realizare importantă, ştirbită %C

Cele mai citite

Related Articles