Horoscop 26 februarie 2014

horoscop_714454a9e6

Previziunile astrologice generale ale zilei de 26 februarie:

Conjuncţia Venus-Lună predispune la confuzie în gândire şi la lipsa de sociabilitate datorată de multe ori abundenţei de sentimente contradictorii. S-ar putea să aveţi îndoieli în privinţa propriilor sentimente. Pentru a învinge această stare de inhibiţie este suficient să aveţi mai multă încredere în dumneavoastră.

PEŞTI – Nu este o zi favorabilă călătoriilor în interes de afaceri. Şansele de a obţine câştiguri financiare sunt mici. Relaţiile sentimentale pot fi excelente, dacă acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. La capitolul sănătate aveţi grijă, o durere de cap o să vă irite astăzi starea de spirit.

BERBEC – După o perioada dificilă pe plan sentimental şi financiar, aveţi un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere! Riscaţi să vă dezamagiţi partenerii. Dupa-amiază aflaţi că urmează să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu.

TAUR – Sunteţi într-o formă intelectuala deosebită. Aveţi un spirit de iniţiativă cu care reuşiţi să vă impresionaţi colaboratorii şi şefii. Aveţi succes pe toate planurile şi sunt şanse să câştigaţi bine, aşa că vă sfatuim să vă faceţi un program riguros, ca să nu vă risipiţi energia.

GEMENI – Dimineaţa sunteţi mai sensibil decât de obicei, ceea ce ar putea să vă afecteze relaţiile cu cei din jur.Vă sfătuim să fiţi prudent astăzi. Nu vă luaţi angajamente, nu faceţi nicio promisiune dacă nu sunteţi sigur că le respectaţi. După-amiază, lucrurile revin la normal. Ar fi bine să dedicaţi mai mult timp activităţilor creative.

RAC – În mod neaşteptat, primiţi o sumă importanta de la o rudă. Astăzi vă regăsiţi încrederea în viitor şi începeţi să faceţi planuri. Vă recomandăm să nu luaţi hotărâri importante în grabă, pentru că vă lipseşte simţul practic. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă!

LEU – Un prieten nu îşi respectă promisiunea facută cu puţin timp în urmă, ceea ce vă irită peste masură. Nu are rost să vă enervaţi, mai ales că întârzierea s-ar putea să aibă cauze obiective. Dacă veţi da dovadă de înţelegere, veţi evita o ceartă sau chiar ruperea legăturilor de prietenie.

FECIOARĂ – Astăzi aveţi succes la o întâlnire cu persoane importante, iar cei din jur vă apreciază ideile. Este o zi bună pentru consolidarea relaţiilor şi aveţi ocazia să vă faceţi noi prieteni.Nu strică să ascultaţi şi de părerile celor din jur, pentru că vă pot fi de folos.

BALANŢĂ – Dimineaţa sunteţi obligat să faceţi cheltuieli neprevăzute, dar apreciate de familie. După-amiază s-ar putea să vă schimbaţi programul în ultimul moment. Pentru a face faţă tuturor problemelor, vă sfătuim să nu vă pripiţi.

SCORPION – Sunteţi hipersensibil şi nu aveţi chef de vorbă. Vă  sfătuim să evitaţi întâlnirile cu prietenii. Ar fi bine să amânaţi orice tranzacţie şi să evitaţi speculatiile, pentru ca riscati sa pierdeti sume importante. Pe plan sentimental parcurgeţi un moment favorabil.

SĂGETĂTOR – Vă dedicaţi unor activităţi intelectuale, cu riscul de a vă îndepărta de prieteni, dar satisfacţia morală este deosebită. În acest ritm reulşiţi să rezolvaţi toate problemele familiei. Dacă se iveşte ocazia să plecaţi într-o călătorie, vă sfătuim să nu renunţaţi, o să vă prindă bine

CAPRICORN – Resimţiţi o stare de inhibiţie care vă împiedică să vă exprimaţi clar. Din cauza dificultăţilor de comunicare, este indicat să amânaţi întâlnirile programate pentru azi. De asemenea, nu este momentul să faceţi investiţii sau să cumpăraţi obiecte de valoare. Este posibil să nu faceţi cea mai bună alegere.

VĂRSĂTOR – Dimineaţa s-ar putea sa fiţi indispus din cauza unor mici probleme de sănătate şi să deveniţi mai puţin sociabil. Vă sfătuim să nu refuzaţi comunicareala locul de muncă pentru că s-ar putea să aveţi probleme. Seara sunteţi vizitat de o rudă care reuşeşte să vă redea buna dispoziţie

Cele mai citite

Related Articles