Jocurile Olimpice 2014: Rezultatele de marţi şi programul de miercuri al sportivilor români

Maria Constantin si Andreea Grecu la SociEchipajul românesc compus din Maria Adela Constantin şi Andreea Grecu ocupă locul 17 în proba feminină de bob 2 persoane din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, după desfăşurarea primelor două manşe, marţi, 18 februarie, la complexul Sanki. Clasamentul este dominat de echipajul Statele Unite-1, compus din Elana Mayers şi Lauryn Williams. Pe podium urmează canadiencele Kaillie Humphries şi Heather Moyse. Ultimele două manşe ale probei feminine de bob 2 persoane sunt programate miercuri seara, de la 18:15 (ora României).

Românca Ania Caill a încheiat proba de slalom uriaş, din concursul olimpic de schi alpin pe locul 51, după ce la finalul primei manşe se afla pe 55. Slovena Tina Maze a cucerit a doua sa medalie de aur la Jocurile de la Soci. Tina Maze le-a devansat în clasamentul final pe austriaca Anna Fenninger şi pe deţinătoarea titlului în această probă, germanca Viktoria Rebensburg.

Sportivii români vor concura miercuri la trei probe la Jocurile Olimpice de iarnă. Alexandru Barbu va lua startul în prima manşă la slalom uriaş, Daniel Pripici şi Paul Pepene în semifinale la sprint clasic pe echipe în concursul de schi fond, iar echipajul Adela Constantin, Andreea Grecu va concura în ultimele două manșe ale probei feminine de bob 2 persoane.

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles