Eleva dispărută a fost găsită

disparuta1

Eleva de 15 ani dispărută miercuri, 12 februarie în Capitală în drum spre şcoală, a fost găsită sâmbătă după-amiaza. Reprezentanţii CFR au declarat că adolescenta a fost identificată de un angajat într-un tren în care a urcat la Suceava, venind spre Bucureşti. Aceasta a fost coborâtă din tren de poliţie la Focşani.

Tânăra a fost identificată în jurul orei 16.53, de şeful trenului internaţional Moscova – Bucureşti Nord – Sofia la plecarea din staţia Paşcani. Omul a anunţat imediat organele de Poliţie, care au urcat în garnitură în staţia Bacău şi-au coborât cu tânăra în staţia Focşani, a precizat Petre Tobă, chestorul-şef al Poliţiei Române..

Fata era îmbrăcată în veşmânt bisericesc, a spus Alina Predescu purtătorul de cuvânt al CFR Călători. Până în acest moment, nu s-a confirmat că fata ar fi fost la o mănăstire din zonă, dar verificările continuă, a spus Constantin Stoica – purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

Conform unor surse, adolescenta şi-ar fi sunat mama în cursul zilei, plângând. Aceasta i-ar fi spus mamei sale că se întoarce acasă din pelerinaj.

(Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles