Marile complexe hoteliere din stațiunea Băile Herculane se redeschid pentru turiștii care vor să-şi petreacă sejurul pe Valea Cernei!

Marile complexe hoteliere din stațiunea Băile Herculane se redeschid, începând de mâine, pentru turiștii care vor petrece sfârșitul de săptămână pe Valea Cernei, în minivacanța de Rusalii!

Este categoric unul dintre începuturile pe care le așteptam cu foarte mult dor și în afară de acest entuziasm am avut și foarte multe pregătiri de făcut pentru hotelurile din Herculane pe care le deschidem acum, la începutul lunii iunie! Noi am pus accentul pe curățenie întotdeauna, acum cu atât mai mult, pentru că avem o nouă provocare! Avem echipe de traineri pentru colegii noștri, astfel încât toate procedurile să fie foarte bine puse la punct, să înțelegem ce înseamnă circuitele și spațiile cărora trebuie să le alocăm foarte multe resurse – curățare, dezinfectare, igienizare!

Pentru că respectăm reglementările în vigoare, hotelurile se vor deschide cu serviciile de cazare și asigurarea micului dejun cu servire tip room-service și așteptăm să se clarifice situația și pentru ceea ce înseamnă centrele noastre balneare – piscinele, zonele noastre de spa! Ulterior acestor clarificări și a unor norme exacte, le vom deschide cu siguranță, de asemenea respectând recomandările și normele! Există solicitări pentru acest sfârșit de săptămână, am dat startul unor oferte, unor tarife promoționale și pentru weekend avem un procent îmbucurător de rezervări, oaspeți pe care îi așteptăm și cărora le garantăm condițiile necesare, astfel încât să se bucure de stațiune! Vom marșa foarte mult pe ceea ce înseamnă drumeții și plimbări, turele de bicicletă și ATV-uri, pentru că natura este în momentul de față darul nostru cel mai mare!, ne-a declarat Victoria Căpruciu, din cadrul Direcției de Marketing a societății comerciale care administrează Complexele hoteliere Diana și Afrodita.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles