La dispensarul medical uman din comuna Cornereva vor începe în curând lucrările de modernizare!

În comuna Cornereva vor începe în perioada imediat următoare lucrările de modernizare a dispensarului medical uman, care va fi amenajat în clădirea fostului spital din comună.

În curând vom începe lucrările la dispensarul uman, care este o investiție interesantă pentru localitatea noastră! Va fi un dispensar modern, cu dotări, mai ales că avem în gândire să facem aici și un centru de permanență! Am și convins personalul medical să vină aici, deja am semnat o convenție-cadru și mă bucur că am găsit medicii care să poată susține acest centru!

Mai sunt probleme de hârtii, de aprobări, va trebui și la minister, dar sperăm să fie aprobat! Noi deja putem funcționa cu centrul de permanență, avem și dotările necesare, așteptăm să fie făcută evaluarea și nu e niciun fel de problemă! Va funcționa în fostul spital, de fapt o secție externă a Spitalului Municipal din Caransebeș care a funcționat înainte de anul 1990 și după aceea și e păcat să nu funcționeze acest dispensar, fiindcă la noi chiar este nevoie! Vă dați seama, la ce întindere avem, acest centru ar răspunde nevoilor oamenilor din toate satele, până ajunge cineva la Caransebeș poate să intervină cineva aici și chiar să-i salveze viața!, ne-a declarat Nicolae Novăcescu – primarul comunei Cornereva.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles