Școala Profesională Agricolă din Comuna Cornereva pregătită să primească elevii în condiții sigure!

Conducerea Școlii profesionale agricole din Cornereva s-a pregătit pentru a primii în condiții sanitare optime, începând de mâine, elevii claselor terminale care se pregătesc pentru susținerea examenelor de la sfârșitul anului școlar.

Noi ne-am pregătit deja pentru primirea absolvenților care se pregătesc pentru susținerea examenelor – avem două clase a VIII-a la școala din centrul de comună și o clasă la Școala gimnazială din Gruni și o clasă a XI-a șa Școala Profesională Agricolă! Din punct de vedere specific privind perioada aceasta de pandemie stăm chiar foarte bine! Ne-au sosit cele două termoscanere, avem covorașe cu dezinfectant, gel dezinfectant pentru mâini, au fost marcate locurile în clase, cu distanța specifică de doi metri, este pe fiecare bancă numele elevului unde stă, există și un grafic pe săli al elevilor, dar există și dispunerea grafică la intrarea în școală!

Pe coridor există liniile acelea cu distanțarea socială, din 2 în 2 metri, până la sală, iar circuitul intrare-ieșire este pe uși distincte! Personalul administrativ s-a ocupat de dezinfectare, de montarea dispenserelor și eu consider că am îndeplinit toate condițiile pe care ministerul, prin Inspectoratul Școlar Județean ni le-au transmis să le respectăm pentru a nu avea probleme! Având în vedere că doar anii terminali vor fi prezenți în perioada 2-12 iunie la școală, avem săli disponibile suficiente!, ne-a declarat prof. Ovidiu Ursulescu – directorul Școlii Profesionale Agricole din comuna Cornereva.

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles