Walter Zenga o va antrena pe Cagliari şi în sezonul viitor

62

Directorul sportiv al clubului italian de fotbal Cagliari, Marcello Carli, a confirmat că antrenorul Walter Zenga se va afla la conducerea tehnică a grupării sarde şi în viitoarea ediţie din Serie A, scrie presa italiană.

Zenga, fostul antrenor al echipelor FC Naţional, Steaua şi Dinamo Bucureşti, nu a apucat încă să debuteze oficial pe banca lui Cagliari, din cauza pandemiei de coronavirus. El l-a înlocuit pe Rolando Maran la începutul lunii martie, chiar înainte de izbucnirea crizei sanitare în peninsulă, care a dus la oprirea campionatului italian.

Cagliari l-a concediat pe Maran după o serie de 11 meciuri fără victorie în Serie A, la care s-a adăugat şi eliminarea din Cupa Italiei.

Marcello Carli consideră că Walter Zenga, fostul portar al reprezentativei Italiei, poate oferi încrederea de care are nevoie Cagliari.

‘Din păcate, echipa nu a putut disputa niciun meci de la sosirea sa. El are mult entuziasm, iar în ultimele 13 partide din actualul sezon poate câştiga încredere. Oricum, antrenorul lui Cagliari pentru viitorul sezon va fi Zenga’, a declarat oficialul italian pentru postul Sky Italia,scrie Agerpres.

sursa foto: Agerpres