[AUDIO] Cu Ebike-ul la Wolfsberg, Lindenfeld și Weidenthal


Având în vedere că începând cu data de 15 mai, restricțiile impuse de Starea de urgență se vor mai relaxa, iubitorii de munte și mers pe bicicletă dau startul turelor în natură.

Prima tură din sezon organizată de ROmountainbike este în zona Gărâna – Trei Ape. Având în vedere că suntem în zona satelor germane din munții Semenic, cu peisaje care te cheamă la explorare, cu ebike-ul poți să ajungi la “legendarul sat fantomă” – Lindenfeld. Invitația o lansează Cătalin Gavrilă, organizatorul și unul din ghizii acestor ture.

Pe 16 mai organizatorii propun o tură în care se vizitează lacul 3 Ape, pădurile renumite ale Semenicului dar și zonele de pășune de la Gărâna și Brebu Nou – Weidenthal.

17 mai se va urca pe vf. Nemanu și mai apoi la satul părăsit Lindenfeld. Întoarcerea se va face spre Gărâna cu urcare pe vf. Cuca un loc cu peisaj unic.

Preţ: 160 lei/zi.

Ce trebuie să ai la tine:

  • Echipament de sport ideal destinat ciclismului, papuci sport.
  • Bidon cu apă, alimente, batoane dulci puse intr-un rucsac.
  • Telefon mobil.

Este important să știți că indiferent de condiția dumneavoastră fizică, motorul electric vă va ajuta pe parcursul turei și astfel o să puteți parcurge întreg traseul propus.

sursa foto: Facebook

De același autor

Related Articles