De Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali, managerul Waldemar Murgu:”Mulţumesc asistenţilor medicali pentru sacrificiile şi eforturile pe care le fac, în lupta cu COVID-19!”

Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali, instituită în 1974 este aniversată, la nivel mondial în data de 12 mai. Anul 2020 reprezintă o oportunitate pentru asistenţii medicali de a-şi face cunoscută meseria pe care o practică, pentru a avea o lume sănătoasă, aşa cum evidenţiază tema din acest an.

Din cauza epidemiei de cororonavirus în ultimele două luni, personalul medical a făcut multe sacrificii pentru a salva vieţi. Cu acest prilej şi managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa recunoaşte prin intermediul unui mesaj, importanţa asistenţilor medicali în lupta cu SARS-CoV 2 şi le transmite celor care îşi exercită profesia în această unitate medicală un mesaj de susţinere şi recunoştiinţă. Waldemar Murgu:

Doresc să le mulţumesc acestor oameni minunaţi care şi-au dedicat viaţa pentru un scop nobil, sănătate semenilor noştri. Mulţumesc întregului corp al asistenţilor medicali din cadrul Spitalului Judeţean din Reşiţa pentru sacrificiile şi eforturile pe care le fac şi în special în acest moment, de cumpănă în care cu toţii dar ei în primul rând s-au sacrificat şi noi şi ei mai bine spus, ne-am sacrificat familia, timpul liber şi ne-am dedicat în întregime vindecării pacienţiilor. Doresc tuturor să rămână sănătoşi şi îi asigur de tot respectul şi dorinţa mea de a fi alături de ei şi de acum încolo”, este mesajul transmis de managerul Waldemar Murgu, tuturor cadrelor medicale.

La nivel mondial, există peste 20 de milioane de asistenţi medicali, prezenţi din momentul naşterii unei vieţi şi pe tot parcursul acesteia, rolul lor fiind esenţial în abordarea unei game largi de probleme de sănătate.

De același autor

Related Articles