PSD îl acuză pe preşedintele Iohannis

PSD consideră că preşedintele Klaus Iohannis lansează critici la adresa sa şi a propunerilor legislative pe care le promovează în parlament pentru a deturna atenţia opiniei publice de la modul în care guvernul gestionează criza medicală.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu spune că afirmaţiile şefului statului duc la slăbirea democraţiei, iar absenţa măsurilor concrete din partea executivului afectează grav economia.

Are mai multe informaţii reporterul nostru Cătălin Purcaru: “Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susţine că şeful statului este preocupat doar de atacuri repetate la adresa social-democraţilor, în loc să ţină cont de interesele cetăţenilor. El spune că prin aceste atacuri se încearcă deturnarea de la actualele probleme economice şi de la modul în care executivul gestionează criza medicală.

Marcel Ciolacu: “Guvernul nu mai este credibil şi nu se mai poate împrumuta. Guvernul în curând nu mai are bani de salarii şi pensii. Deşi românii se confruntă cu aceste probleme în fiecare zi, Iohannis nu vorbeşte despre un proiect de relansare a economiei. Vorbeşte doar de PSD. La fiecare ieşire. De şase luni de zile, PNL este la guvernare, PSD este în opoziţie! Nu mai aruncaţi vina pe alţii! Aveţi toată puterea – guvernaţi, luaţi măsuri pentru români.”

Marcel Ciolacu a mai afirmat că în toată perioada în care s-a instituit starea de urgenţă, actualul executiv nu a prezentat măsuri concrete pentru relansarea economiei şi nu a testat masiv populaţia pentru a preveni infecţia cu noul coronavirus.

Cele mai citite

Related Articles