[FOTO-AUDIO] Sâmbătă 2 mai, un invitat din “linia întâi”: medicul Răzvan Simulescu, la „Prietenul de la 20:20”!

643

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În fiecare sâmbătă aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi distanţarea socială impusă de pandemia ce a afectat întreaga planetă!

Îl cunoaştem din presă, din întâlnirile oficiale, dar în spatele persoanei publice se află povestea de viaţă cu amintirile, idealurile şi împlinirile sale, fiind la rândul său fiu, soţ, dar şi un prieten devotat al valorilor ce trebuie promovate şi susţinute în Banatul de Munte, de aceea vă propun să ne întâlnim, pe calea undelor, cu unul dintre  liderii politici din Banatul de Munte, preşedintele Partidului  Puterea Umanistă Social-Liberală Caraş-Severin, dar şi medic primar  Anatomie Patologică la Spitalul Judeţean De Urgenţă, Reşiţa, aflat în linia întâi în această perioadă de pandemie, Răzvan Simulescu, într-o postură inedită la emisiunea „Prietenul de la ora 20:20”.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău