Primăria Moldova Nouă a început colaborarea cu voluntarii de la Crucea Roşie Caraş-Severin. Două camioane cu mobilier şcolar au fost donate Liceului Tehnologic Clisura Dunării

Primăria Moldova Nouă a început oficial colaborarea cu voluntarii de la Crucea Roşie din Caraş-Severin, semnând protocolul de colaborare.

Două camioane cu mobilier şcolar pentru Liceul Tehnologic Clisura Dunării din Moldova Noua au fost donate ieri, de voluntarii de la Crucea Roşie. În plus, înfiinţarea unui centru de zi pentru copiii din familii defavorizate dar şi a unui adapost de noapte pentru persoanele vulnerabile, sunt doar câteva dintre obiectivele pe care primăria le are în plan, cu sprijinul Crucii Roşii.

Mulțumesc Crucea Roșie si domnului Alin Cica pentru ajutorul oferit. Am deschis si alte teme unde avem nevoie de sprijin si care reprezintă obiective importante pentru mine si comunitatea noastră:
🔜Modernizarea Spitalului Orășenesc;
🔜Infiintarea, in premiera, a unui centru de zi pentru copiii din familii vulnerabile sau lăsați in grija bunicilor;
🔜 Infiintarea, in premiera, a unui adăpost de noapte pentru perosanele vulnerabile;
🔜 infiintarea, in premiera, a unui cămin pentru vârstnici si a unui serviciu de ajutorare a varstnicilor cu locuințe, dar fara ajutor din partea familiei.

Toate aceste obiective, dar si multe altele care trebuiau deja sa fie funcționale intr-o comunitate responsabila, necesita multa implicare, multa munca, dar si ajutor din partea unor instituții cu experiența ca si Crucea Roșie.

Împreuna cu echipa din primărie ne asumam sa oferim o sansa persoanelor în suferința sau din grupurile vulnerabile“, a precizat primarul Adrian Torma.

Vă reamintim că Moldova Noua a primit ajutor din partea organizatiei Crucea Roșie Caraş-Severin în ultima lună cum nu a primit în 30 de ani de la revoluție, a mai precizat Torma.

Este vorba despre 5.000 de iaurturi distribuite prin bisericile din Moldova Nouă, sute de mănuși si măști distribuite Spitalului Orasenesc si institutiilor implicate în menținerea ordinii publice şi 900 de pe pachete cu dulciuri distribuite copiilor prin bisericile din Modova Noua.

Cele mai citite

Related Articles