Persoanele fără adăpost depistate pe străzile Reșiței au fost internate la Caransebeș

341

Mai multe persoane fără adăpost din Reșița au fost identificate de Poliția Locală Reșița și reprezentanții Direcției de Asistență Socială din oraș. Acestea au fost internate la Centrul Rezidențial de Asistență și Reintegrare Socială pentru Persoane fără Adăpost Caransebeș, după cum afirmă viceprimarul Reșiței, Adrian Dacica:

”Acestea au fost internate la Centrul Rezidențial de la Caransebeș. 8 persoane fără adăpost am găsit pe străzile municipiului Reșița. Le-a fost acordat primul ajutor și au fost internate la aceste centru”, a spus Adrian Dacica.

Aceste demersuri de a interna oamenii străzii la Centrul Rezidențial de Asistență și Reintegrare Socială pentru Persoane fără Adăpost Caransebeș au fost făcute de Primăria Reșița, încă de la începutul anului, când temperaturile externe au fost scăzute și frigul excesiv le punea viața în pericol.

De la începutul anului 2020 până în prezent, în Reșița au fost depistate peste 20 de persoane fără adăpost, atât din municipiul Reșița, dar și provenite din alte localități ale țării, a mai spus Adrian Dacica.