Ministrul Afacerilor Interne face din nou apel la cetăţeni. Marcel Vela: “Împreună putem lua măsuri ca să oprim răspândirea infecţiilor cu acest virus”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, face din nou apel la cetăţeni să rămână acasă de Sfintele Sărbători de Paşte!

Acesta îndeamnă oamenii să respecte Ordonanţele Militare pentru a nu le risca sănătatea celor dragi. Împreună putem lua măsuri pentru a stopa infecţia cu acest nou coronaviruş explică, ministrul Marcel Vela.

Ştiu că este greu pentru toată lumea dar, pentru a avea grijă de semenii noştri pentru a-i proteja pe cei pe care-i iubim, în acest an, trebuie să facem Sfintele Sărbători de Paşte, altfel, acasă, astfel încât în anii următori să fim împreună cu cei dragi şi să nu le riscăm sănătatea. Nu este uşor, dar mă bazez pe înţelepciunea şi responsabilitatea fiecăruia că împreună putem lua măsuri ca să oprim răspândirea infecţiilor cu acest virus”, este mesajul transmis de Marcel Vela, prin intermediul Radio România Reşiţa, ascultătorilor şi cititorilor din Banat şi nu numai.

În plus, pe pagina oficială de facebook, Marcel Vela a mai postat un mesaj de încurajare, pentru că de astăzi am intrat în Săptămâna Mare a Paștelui.

În aceste zile trecem cu toții printr-un test suprem al capacității noastre de a ne adapta. Adaptarea devine cea mai puternică armă și singura care ne oferă speranța că viitorul spre care ne îndreptăm este cel al normalității. Cu toții privim în acest moment spre același scop, siguranța si sănătatea dumneavoastră. Pentru foarte mulți acest scop s-a transformat în misiune, iar acest lucru pune îndatoririle profesionale pe primul plan, fără pauze, de cele mai multe ori. Cu toate acestea, împlinirea de a-ți sprijini semenii și de a le veni în ajutor transformă această misiune într-una a împlinirii depline. Astăzi am intrat în Săptămâna Mare a Paștelui. Dumnezeu să ne lumineze!” a mai precizat ministrul Marcel Vela, cel care este în continuare cu sufletul lângă bănăţeni.

De același autor

Related Articles