Horoscop, 13 aprilie 2020

Berbec – In aceasta zi ar trebui sa te simti puternic, sanatos si energic. Ai putea avea senzatia ca esti cu capul in nori. Realizarea echilibrului nu va fi usoara, dar ar trebui sa poti gestiona acest lucru astazi. Concentreaza-te pe activitatile care implica astazi anumite facultati spirituale sau imaginative. Maine vei avea timp sa pui la punct anumite sarcini pe care le-ai tot amanat.

Taur – In anii viitori, ai putea sa iti amintesti ziua de astazi drept una dintre cele mai bune zile din viata ta. Relatiile sentimentale ar trebui sa mearga destul de bine. Ai putea schimba cuvinte pline de dragoste cu partenerul tau. Viitorul se arata luminos si ar trebui sa fii plin de planuri entuziaste pentru a urmari ceea ce vrei sa faci cu adevarat. De asemenea, ar trebui sa te simti mai ales puternic, energic, sanatos si gata sa incerci orice. O calatorie ar putea veni in curand in calea ta. Profita din plin de orice ocazie.

Gemeni – Fericirea domneste in camin, cand prietenii si membrii familiei se aduna pentru o reuniune mult asteptata. Poti gazdui o adunare de prieteni si cunoscuti interesati de arte sau de probleme psihice sau metafizice. Discutiile ar trebui sa fie intense, dar totusi fascinante. Un tanar vizitator ar putea veni cu cateva idei si dezvaluiri neasteptate care vor uimi pe toata lumea. Noteaza-ti orice te impresioneaza cel mai mult. Bucura-te de seara ta.

Rac – Activitatile de grup, poate cu un accent social, ecologic sau umanitar, ar putea avea loc astazi undeva in cartierul tau. Ai putea decide sa participi cu partenerul tau romantic. Ai putea intalni cativa prieteni in acest proces si toti pot fi prinsi de emotia generata de cei din centrul atentiei. Asculta bine si gandeste-te la ceea ce inveti azi. S-ar putea sa faca o diferenta in viitorul tau.

Leu – Valorile tale ar putea suferi o transformare completa astazi. Evolutii recente in lume, in comunitatea ta sau in cercul de prieteni te-ar putea face sa realizezi, ca fie iti place sau nu, tu si toti cei din jurul tau treceti printr-o transformare. Acest lucru ar putea fi un pic neconcertant, dar este o dezvoltare pozitiva. Analizeaza lucrurile intr-o zi si vezi unde merg. Probabil o sa iti placa!

Fecioara – Astazi, problemele spirituale si psihice vin in prim plan. Ai putea fi foarte inspirat sa te exprimi intr-un mod creativ. Ai putea fi, de asemenea, destul de surprins de intelepciunea pe care o gasesti in tine. O adunare de prieteni, poate in scopul de a discuta subiecte metafizice, ti-ar putea aduce acest lucru in atentie atat de flagrant incat devine greu de ignorat. Nu te agata de o iluzie. Incearca sa te lasi cuprins de val.

Balanta – Ai in vedere o miscare de un anumit fel? Poate te gandesti sa te muti pentru a fi mai aproape de membrii unui grup cu care esti afiliat. S-ar putea sa ai in vedere si o mutare catre o comunitate in care valorile spirituale si metafizice nu sunt doar discutate, ci si traite. Fa o lista cu optiunile tale, daca te ajuta. Treci printr-o perioada de tranzitie chiar acum. Trebuie sa fii practic in tot ceea ce faci.

Scorpion – Comunicarea cu prietenii, fratii si vecinii ar trebui sa fie astazi deschisa, congeniala si de sustinere. O intalnire ar putea deschide usile catre noi prietenii, discutii interesante si alte activitati de grup care te-ar putea bucura. Singurul dezavantaj ar putea implica supraincarcare mentala. S-ar putea sa inveti atat de mult astazi, incat nu poti urmari toate acestea. Ia notite pentru a putea pastra o inregistrare a tuturor lucrurilor care te impresioneaza in mod special.

Sagetator – Cariera ta nu ar putea merge mai bine chiar acum, mai ales daca lucrezi intr-un domeniu care implica comunicare, inclusiv scrierea, publicarea, predarea, internetul sau mass-media. Situatia ta financiara se imbunatateste probabil foarte repede si faci legatura cu oameni congeniali, intriganti, care iti impartasesc interesele. De asemenea, devii mai constient de schimbarile care se petrec in lume.

Capricorn – Ai planificat o calatorie pe calea aerului, poate intr-un loc indepartat asociat cu o traditie spirituala specifica? Locurile calde precum Egiptul, Mexicul sau Israelul ar putea fi deosebit de atragatoare acum. Ai putea merge cu un grup de prieteni. Daca nu te-ai gandit la o astfel de calatorie, gandeste-te la asta. S-ar putea sa primesti cateva perspective surprinzatoare si revelatii dintr-o astfel de calatorie. Incepe sa planifici de pe acum.

Varsator – Unele vise sau viziuni vii, inspirate si intense ar putea sa-ti iasa drum astazi. Ele ar putea implica figuri paranormale, cum ar fi ingerii. Asigura-te ca pastrezi o evidenta a acestora, deoarece eul tau superior incearca sa iti spuna ceva. Fa o lista cu toate imaginile pe care ti le poti aminti si analiza ce iti simbolizeaza aceste imagini. Ai putea veni cu cateva idei profunde despre lume si despre tine.

Pesti – Iubirea si romantismul ar trebui sa zboare la maxim pentru tine acum. Daca esti singur, in curand poti forma o relatie incredibila. Daca esti deja implicat intr-o relatie, legaturile spirituale si emotionale dintre tine si iubitul tau ar trebui sa creasca pas cu pas. Liniile de comunicare sunt larg deschise. Foloseste-le si este posibil sa gasesti genul de iubire la care majoritatea oamenilor nu pot decat sa viseze.

De același autor

Related Articles