O asistentă medicală din Măureni a decedat la Spitalul Judeţean din Reşiţa. Cadrele medicale au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a o salva!

O femeie în vârstă de 48 de ani, asistentă medicală în comuna Măureni, judeţul Caraş-Severin, care ar fi intrat în contact cu un suspect de COVID-19, neconfirmat însă până în acest moment, a decedat ieri în jurul orei 20.50 de minute, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, după ce a ajuns aici cu o fractură deschisă la un membru inferior.

Unitatea medicală, prin intermediul purtătorului de cuvânt, Roxana Bălan explică cum s-a produs tragicul eveniment. Femeii i s-a făcut de urgenţă consult ortopedic şi cadrele medicale au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a o ajuta.

În cursul serii de miercuri, 8 aprilie, la ora 19.20, a fost adusă cu ambulanța, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Reșița, o pacientă în vârstă de 48 de ani, din comuna Măureni, care prezenta fractură deschisă la glezna dreaptă, în urma unui traumatism prin cădere de la o înălțime de circa doi metri. Din afirmațiile pacientei, aceasta a avut contact cu un suspect COVID-19, neconfirmat până în acest moment. Inițial, pacienta a fost cazată într-unul din eurocontainerele din curtea spitalului, unde i s-au evaluat funcțiile vitale. La acel moment, femeia era conștientă, cooperantă, dar prezenta valori tensionale scăzute. Pacientei i s-a administrat, de urgență, tratament de reechilibrare volemică și analgezice,  fiind imediat mutată în salonul izolator din cadrul UPU, dotat cu sursă de oxigen și monitor de funcții vitale. De asemenea, i s-a efectuat, de urgență, consult ortopedic, în urma căruia s-a decis intrarea în sala de operație pentru intervenția chirurgicală. Imediat după consultul ortopedic, pacienta a prezentat stop cardio-respirator, demarându-se manevrele de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat favorabil, decesul declarându-se la ora 20:50″, ne-au declarat reprezentanţii spitalului.

Medicii i-au recoltat şi probe pentru a afla dacă a avut sau nu COVID-19, probe care sunt analizate cu atenţie, la această oră.

1 COMENTARIU

  1. Au lăsat-o sa moară !!! Nemernicii, au făcut tot posibilul sa se bâlbâie ca niște proști, au ținut femeia în dureri groaznice, nu se spune adevărul, acum încă o victima a coronavirus…numai manipulare și minciuni, dar tragic este ca au lăsat-o sa moară ca pe nimic. Păcat

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles