În stațiunea Băile Herculane a fost înființată Piața virtuală Herculane!

La nivelul orașului Băile Herculane a fost înființată o platformă on-line pentru a facilita legătura între cumpărătorii din orașul de pe Cerna și producătorii agricoli din zonă, dar și din județul Caraș-Severin.

Ideea nu îmi aparține, mi-a fost sugerată și mi-a fost arătat de către o prietenă ce se întâmplă în alte părți, eu doar am pus-o în practică! Am luat legătura cu rpoducătorii din Cornereva, știindu-i destul de bine, pentru că am fost la diferite evenimente împreună și i-am rugat frumos să se înscrie, să își prezinte produsele! Ulterior am văzut că au apărut și alți producători din Topleț, Mehadia, ceea ce mă bucură, pentru că până la urmă este o întâlnire a producătorului de produse bio cu cumpărătorul din zona Băile Herculane!

Mă gândesc că atunci când va începe turismul să își dea drumul, atunci clar o să meargă mult mai bine această piață sau cel puțin își stabilesc contactele și legăturile cu unitățile de cazare și cred că va fi un lucru beneficpentru ambele părți!, ne-a declarat inițiatoarea platformei – Mariana Molnar, președintele Asociației de Turism din Băile Herculane.

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles