Poşta Română a început distribuirea pensiilor

Compania Naţională Poşta Română a început distribuirea pensiilor şi face demersuri pentru a finaliza achitarea acestora înainte de Paşti.

Angajaţii Poştei Române vor lucra la capacitate maximă pentru a face posibilă distribuirea pensiilor într-un timp mai scurt, menţionează Poşta Română. Directorul general al Poştei Române, Horia Grigorescu, a declarat că instituţia încearcă să distribuie toate pensiile până la Paşti.


“Depunem toate eforturile pentru a distribui banii pensionarilor într-un timp cât mai scurt, indiferent de situaţia în care ne aflăm. Calendarul normal de distribuire a prestaţiilor sociale, a pensiilor, este 1 – 15 aprilie. Noi, împreună cu colegii mei, toţi poştaşii din ţară, care sunt de fapt eroii acestei situaţii, vom încerca să facem toate demersurile necesare pentru a ajunge cât mai repede faţă de calendarul normal.

Facem absolut tot ce ne stă în putere ca banii să ajungă la toţi pensionarii, astfel încât toată lumea să aibă bani în casă înainte de sărbătorile pascale”, a afirmat directorul general al Poştei Române.


De același autor

Related Articles