Voluntarii de la Crucea Roşie din Caraş-Severin, extrem de implicaţi în problemele comunităţii. Alimente, măşti şi mănuşi pentru mai multe instituţii din judeţ!

Crucea Roşie din Caraş-Severin dă dovadă din nou de solidaritate şi este alături de semeni în lupta cu COVID-19. Pe lângă măşti şi mănuşi voluntarii acestei organizaţii au donat mai multor instituţii, alimente, apă şi cele necesare pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă. Detalii ne oferă directorul Crucii Roşii din Caraş-Severin, Alin Cica.

“În ultimele zile am distribuit produse alimentare, diferite tipuri de mezeluri şi produse lactate pentru Spitalul Municipal Caransebeş, am făcut donaţii şi pentru Centrul Casa Noastră din Zăgujeni, Centrul Raisa din Reşiţa. Spitalului din Caransebeş îi donăm 3.828 de peturi apă minerală şi plată, 257 bucăţi peturi de suc şi 50 de energizante, acest sprijin se face cu ajutorul unui producător din România, am mai sprijinit diferite instituţii, primării dar şi Căminul pentru Persoane Vârstnice din Reşiţa, cu măşti şi mănuşi şi continuam să ajutăm cadrele medicale în lupta cu COVID-19”, ne-a declarat directorul Crucii Roşii din Caraş-Severin, Alin Cica.

Persoanele fizice, instituţiile sau societăţile comerciale care doresc sa facă donaţii în vederea sprijinirii persoanelor afectate de coronaviruş pentru achiziţionarea de produse alimentare, materiale igienice cât şi alte activităţi desfăşurate de Crucea Roşie Caraş-Severin în aceasta perioada, o pot face donând în contul IBAN RO24RNCB0100038243480001

Titular: FILIALA JUDETANA DE CRUCE ROSIE RESITA
SWIFT: RNCBROBU
BIC: RNCB sau în urnele aflate în magazinele Carrefour.

De același autor

Related Articles