Neymar, reîntors în Brazilia, respectă izolarea

161

Starul brazilian Neymar, atacantul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, reîntors în Brazilia după oprirea campionatului Franţei din cauza pandemiei de coronavirus, respectă bine regulile izolării, a afirmat duminică anturajul său, citat de AFP.

“Nu primeşte nicio vizită”, a precizat consilierul său de comunicare într-un comunicat, subliniind că fotbalistul efectuează carantina în Brazilia într-o casă “complet izolată”, alături de alte persoane care a călătorit din Franţa.

Imagini cu Nemyar împreună cu alte persoane pe un teren de volei, postate joi pe Instagram de atacantul lui PSG, au generat o polemică, iar ziarul El Mundo Deportivo a publicat ulterior un articol intitulat: “Ney, izolare controversată”.

Consilierul atacantului a explicat, însă, că fotografia respectivă “îl arată pe Neymar împreună cu persoanele aflate în carantină alături de el, care locuiesc şi au călătorit împreună de la Paris în Brazilia”.

Neymar a pus reşedinţa sa la dispoziţia însoţitorilor săi, pentru ca aceştia să poată petrece cele două săptămâni de carantină după călătorie şi înainte de a se întoarce la familia sa.

“Singura excepţie de la această regulă este fiul său, Davi Lucca, care a venit să locuiască la tatăl său”, potrivit comunicatului.

În aşteptarea finalului izolării, Neymar “continuă să îşi facă munca sa zilnică, de evitare a accidentărilor şi de menţinere a formei fizice, împreună cu antrenorul său Ricardo Rosa, aşteptând cu nerăbdare încheierea acestui moment trist al umanităţii şi întoarcerea la activitatea profesionistă care va urma”, a mai precizat consiliul starului brazilian,scrie Agerpres.ro

sursa foto: Agerpres.ro