Poliţiştii de frontieră cărăşeni ameninţaţi de virusul COVID-19

Angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin au fost solicitaţi să intervină la Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş.

Un bărbat care face parte din personalul contractual în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Naidaș, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, în urma testării efectuate. Încă de săptămâna trecută, acesta a acuzat stări febrile și a fost în concediu medical. Ţinând cont că în perioada cât el a fost la serviciu a intrat în contact cu obiecte, autospeciale de poliție și cu mai mulţi colegi, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a dispus o serie măsuri.

„În prezent, 4 poliţişti de frontieră şi doi lucrători civili se află în autoizolare la domiciliu, în urma anchetei epidemiologice”, spune purtătorul de cuvânt al instituţiei, inspector principal Mihaela Leş.  

Astăzi, angajaţii  DSP Caraș-Severin vor efectua activități de dezinfecție a tuturor încăperilor și vehiculelor de la sediul sectorului.

De la reprezentanţii sindicatului Europol am aflat că urmează a fi evaluați medical şi restul polițiștilor din cadrul unității, acolo  unde va fi trimis, de asemenea, și un termoscanner. La nivelul acestei unității sunt peste 120 de polițiști.

Cele mai citite

Related Articles